gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-07-19 21:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cosmopolitan covers, 2000 vs 2020



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2020-07-20 11:02 (saite)
Neredzu to kā resnuma slavināšanu, bet drīzāk kā šīs grupas reprezentāciju, ka resnās eksistē nevis tikai slaidās un arī visas pārējās.
Kaut kāds kosmopolietilēna vāks mani neiedvesmo ne nomest svaru, ne uzēst.

Jocīgi vispār, ka džekus uztrauc, kas uz šāda žurnāla vāka, jo parasti tak šis tiek klasificēts kategorijā "bābu lietas". Jūs uztrauc, ka jūsu beibes/sievas pēkšņi uzaudzēs bārdu un speķi ieraugot šādus vākus?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2020-07-20 13:45 (saite)
Es neteiktu "uztrauc", bet, ja jau es komunicēju ar šīm bābām, tad man ir būtiski, ka viņas neatgremo šāda veida atkritumus. Un tas parasti notiek, kad tiek patērēta šāda veida info.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2020-07-20 14:53 (saite)
Nu, ja tu tiecies ar bābām, kuras lasa kosmpolietilēnu, tad tiešām, raksti žurnāla vadībai, lai šis bezpriģels tiktu nekavējoties pārtraukts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2020-07-20 20:21 (saite)
Laba ideja, paldies. Uzrakstīju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ze
2020-07-20 14:18 (saite)
tad, piemēram, uz LU studiju programmu reklāmas materiāliem reprezentācijas nolūkos vajadzētu būt dauņiem un ar debilitāti sirgstošiem, ne? ja meinstrīmā aktīvi tiek propagandēts mazākās pretestības ceļš, entropizējies ķermenis un viss pārējais, kas ir antitēze piepūlei un pašdisciplīnai, tad sabiedrība degradējas. būt kā tai 90to gadu modelei ir daudz grūtāk, kā vienkārši rīt bulciņas un paziņot, ka esi "body positive" un censties pārējās siecietes novilkt līdz savam līmenis, nevis ieguldit darbu un nodzīt savu resno pakaļu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2020-07-20 14:52 (saite)
"tad, piemēram, uz LU studiju programmu reklāmas materiāliem reprezentācijas nolūkos vajadzētu būt dauņiem un ar debilitāti sirgstošiem, ne?" - vispār, Latvijā cilvēkus ar īpašām vajadzībām īpaši nemana, it kā viņi neeksistētu. Labāk nobāzt kaut kādā kaktā, lai nav tādas drausmas acu priekšā, ne, un maksāt viņiem grašus atbalstā, lai no tiem kaktiem nevar izlīst, pat ja gribētu, tā kā - jā, par viņu eksistenci vajadzētu atgādināt vairāk, piemēŗam, LU bilžu galerijā būtu redzami studenti ratiņkrēslos u.tml.

Nu, rīt bulciņas un paziņot, ka esi body positive nav gluži daudz labāk kā rīt bulciņas un izvemt vai ēst 1 salātlapu nedēļā, lai tiktu uz kosmopolietilēna vāka. Turklāt, kosmopolietilēns ir modes/trendu nevis sporta/veselīga dzīvesveida žurnāls.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?