gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-06-11 08:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tiem, kas vēl ar vien tic, ka atalsta populāru revolūciju
Rockefeller Foundation Declares Support for Black Riots
ievadam:
Whether one calls it a “conspiracy,” “corporate planning and strategy,” or taking advantage of organically-unfolding circumstances, it amounts to the same end.

The misinformation that is being published by the Establishment news media, which seems uniformly to have been on the side of the rioters, have the groundwork prepared by think tanks who rationalize the rioting. For example, the Sentencing Project, which focuses on “racism” among police and justice departments, is funded by the Ford Foundation, Open Society Foundations, and the David Rockefeller Fund, among others. One might think that there are those among the far-Left, who imagine the revolution is at hand, who would give pause to think as to why the aforementioned Establishment media are so unanimously in favor of the rioters if it is an anti-Establishment revolt? However, that would necessitate the existence of critical faculties that have long since been etiolated by that media, along with the education system and entertainment industry. The production line zombie-Left is the result.


Raksts ir garš, bet jūs taču vēlaties "nuance and complexity". Vai tomēr nē.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2020-06-11 09:05 (saite)
"Production line zombie-Left"

(Atbildēt uz šo)


[info]batou
2020-06-11 09:11 (saite)
– Именно для сокращения численности населения планеты такие люди как Билл Гейтс, Семья Ротшильдов, Рокфеллеров спонсирует разработки бесплатных прививок для бедных стран. В долгосрочной перспективе эти прививки приводят к бесплодию у девочек.

"nuance and complexity"

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-06-11 09:56 (saite)
Un kāds tavai pastai sakars ar šo?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]batou
2020-06-11 10:34 (saite)
nu tāpēc ka izskatās pēc veca laba sovoka bubuļa "rotšildi rokfelleri". vecās labās bidstrupa karikatūras kur kapitālists ar spīdīgu cilindru un resnu vēderu. tev tur tāds uzsvars uz to nosaukumu. kā reizēm cilvēki kuri pat mājās veļas mašīnā masoņus atrod.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-06-11 11:10 (saite)
Kāda starpība kā iskatās? Money trail jebkuram pasākumam ir svarīgākais konteksts kāds vispār var būt. Ja tevi tas neinteresē, tad paliek vien havot emocionālus lozungus par to kā "mums, baltajiem cilvēkiem, vajadzētu kaunēties un vainot sevi" caur platstraumes medijiem.
Btw, Bitstrupa karikatūras jau bija arī daļa patiesības. Ir muļķīgi būt kritiskam pret viena spēka propagandu, bet nekritiskam attiecībā uz tās antiporpagandu (VISS, KO TEV NESTĀSTAM MĒS, IR KONSPIRĀCIJTEORIJA, DUSI SALDI).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]batou
2020-06-11 11:27 (saite)
mani īstenībā besī tas blm fads kas pašlaik iet apkārt (cp77 speciālo preview pārcēla no 11 uz 25 dēļ tā, cdpr ir pārcentušies politiskajā korektumā),

bet tā antipropoganda kurai kājas aug no kremļa (t.i sovoka) mani nekad neuzrunās. es nesaku ka viss ir kremļa pirksts (roka), bet ja ir kaut kādi "geitss, g5 torņi, rokfelleri, deep state" utml tad sorry.

tu teiksi ka es visu pārāk nonivelēju līdz prastiem vārdiem un savā ziņā tā tas arī ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-06-11 11:59 (saite)
Eh? Kādā veidā šim vispār sakars ar Kremli? Drīzāk jau Kremļa pirkst ir visādu vecu KGB atlieku, 'sleeper cells' darbība kreiso radikāļu organizācijās. Šis raksts nāk no tipiska amerikaņu konservatīvā saita. Savukārt izsekot dažādu aktīvo pasākumu un to organizējošo grupu finansējuma avotiem ir kinda no brainer. Es nezinu cik pareizi tur ir visi fakti, bet tas, ka notikumi ASV un Eiropā ne mazākajā mērā nav "tautas sacelšanās pret pastāvošo kārtību" ir pašsaprotami, tāpēc sekot līdzi šo pasākumu cēloņiem ir svarīgi un nekā sākotnēji konspiroloģiska tajā nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

11
[info]formica
2020-06-11 16:28 (saite)
Sarkanie aktiivisti bija ieplaanojushi tradicionaalo fireworks shodien...

"Take away the prisons, you take away the government. What you’re left with is an empty slate, a future with infinite, endless possibilities."

https://june11.noblogs.org/post/2020/05/31/june-11-2020-statement-from-sean-swain/
https://june11.noblogs.org/prisoners/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: 11
[info]gnidrologs
2020-06-11 17:05 (saite)
Sovokā, ja nemaldos, zeki tika izmantoti iedzīvotāju terorizēšanai un ne tikai gulagos, kur urkas pieslēdza tautas ienaidnieku pārmācīšanai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?