gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-05-30 03:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirmo reizi pēc lupatu siešanas ukaza nobraucu Rīga-Saulkrasti. Konduktori bija full riot gear, bet ne man ne citiem nepiepisās par lupatas neuzlikšanas. Pat pabrīnījos, cik dabiska bija cilvēku attieksme. Nav jāabladā ar augstu entelektu, lai saprastu, ka lupatu siešanas akts nav racionāli pamatots, bet labi kalpo pieradināšanai.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

hypoxia
[info]formica
2020-05-30 09:02 (saite)
Uzpurnju lietoshana ir pat ljoti racionaala, jo labi paliidz apreibinaat sheepli, lai taa paaraak nespirinaas :)

drop in oxygen levels (hypoxia) is associated with an impairment in immunity. Studies have shown that hypoxia can inhibit the type of main immune cells used to fight viral infections called the CD4+ T-lymphocyte.

This occurs because the hypoxia increases the level of a compound called hypoxia inducible factor-1 (HIF-1), which inhibits T-lymphocytes and stimulates a powerful immune inhibitor cell called the Tregs. . This sets the stage for contracting any infection, including COVID-19 and making the consequences of that infection much graver. In essence, your mask may very well put you at an increased risk of infections and if so, having a much worse outcome.

https://www.technocracy.news/blaylock-face-masks-pose-serious-risks-to-the-healthy/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: hypoxia
[info]gnidrologs
2020-05-30 11:00 (saite)
Man ne vienmēr patīk JPW patētiskās runas, bet viņam bija taisnība sakot, ka šāda veida likumi ir "public ritual humiliation". Man par prieku Latvijā tiešām diezgan pohujistiski attiecas uz šāda veida sovokismiem. Nobrīnījos, kad iekāpu vilcienā un tur lielākā daļa bija bez lupatām un pat bez vienas gatavībā (pats apmetu šalli ap kaklu, lai uzmauktu uz purna, kad vajag). Kā saprotu, konduktori ar to samierinājušies vai paši negivo faku. Starppilsētu autobusos šoferi jau arī pilnīgi vēsi pret šo lietu, bet nu likums ir likums un viņiem tur kameriņa tieši pie ieejas durvīm, tāpēc aiz respekta pret viņiem visi to lupatu uzsien iekāpjot.

Kad pienāks brīdis, kad zvaniņi jākarina šnābelī?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: hypoxia
[info]mapats
2020-05-30 12:48 (saite)
Vai esi skatījies kā pie arābiem un melnajiem ar šito lupatu būšanu, vai atkal izsekošana/būros sadzīšana/ u.c. sūdi tikai priekš baltā cilvēka paredzēti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: hypoxia
[info]gnidrologs
2020-05-30 14:16 (saite)
Par to maz infas, bet cik ziznu, tad pie mošejām menti nepiestaigā, lai pārbaudītu dvieļu uzvedību. Visi šie meropriojaķije ir pamatā priekš baltajiem cilvēkiem, kuri sastāda vis lielāko draudu elitēm, ja tomēr nolemj un saceļas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2020-05-30 10:18 (saite)
Cilvēki tač jūt, ka kautkas nav īsts un attiecīgi arī attieksme atbilstoša. Tā teikt, viss kārtībā, nepanikojam. Galvenais mazāk tv skatīties, kur baidītāji savus grašus atpelna.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-30 11:02 (saite)
kaut kā tā jā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-05-30 19:49 (saite)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-30 20:34 (saite)
jā jā, es tieši par šito

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?