gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-05-17 12:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šī vieta tajā slavenajā lekcijā ir īpaši koša. Beisiklī viss tas par ko mani un citus, kas par šīm lietām runā, sobrīd sauc par konspirācijteoristiem. KGB propagandas eksperts 80tajos tā neuzskatīja, jo pats bija apmācīts šajā mākslā. Pašreizējā situācija tikai parāda, cik cilvēki piss easy manipulējami. Tie, kas mētājas ar terminu "konspirācijteorija" neapzinās, ka ideja par šo bubuli viņiem ir iedēstīta smadzenēs no malas. Tas nav koncepts vai secinājums, līdz kuram viņi nonākuši paši savu domu rezultātā, bet manufaktūrētā ideja, ielikta no ārējā aģenta. Neviena reliģija vēsturē nav bijusi tik efektīva ideoloģisku fanātiķu producēšanā kā sarkanais mēris. Cilvēki ne tikai integrē sevī visus šos melus, fake news, propaganadu, kas tiek maskētas kā zinātnes, propaganda, kas tiek maskēta kā žurnālistika, propaganda, kas tiek maskēta kā izglītošana, bet kondicionēšanas rezultātā arī kļūst par aktīviem šīs sātaniskās ideoloģijas sargsuņiem, kas aprej, denunciē vai paši piedalās eksekūcijās pret tiem, kas atļaujas runāt pretim.
Īpaši interesanta vieta priekš [info]ctulhu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2020-05-17 22:55 (saite)
Kā jau es piezīmēju augstāk:

Ir veci meli kuri kādu laiku turēja kopā sabiedrību (reliģija) - tu esi sajūsmā

Ir drusku jaunāki meli kuri kādu laiku turēja kopā sabiedrību (komunisms) - tu dziļi nosodi

hihi

un šitas cilvēks man stāsta par abstraktu domāšanu un spēju redzēt kopainu

hihi

pašam kauns nav? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-18 08:23 (saite)
Komunisms nekad neko nav turējis kopā, bet absolūti korodējis un agri vai vēlu kolapsējis kultūras, kurās iemeties. Tieši tā pat kā tas dzīras darīt ar mūsu pašreizējo. Tava vēsturiskā ignorance ir vnk absurda. Vai ar nolūku visu laiku esi negodīgs, lai varētu noturēt savus kretīniskos "argumentus" peldus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-05-18 11:13 (saite)
Hm, nu jāpiezīmē ka ķīnas valst tas vēl joprojām tur kopā. Ziemeļkorejas valsti arī, nē es nesaku ka tā ir forša, bet kopā turas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-18 12:37 (saite)
Policejiska valsts ar konclēģeriem un paranoidālus sabiedrību, kur kaimiņš ziņo par kaimiņu, protams kādu laiku var turēties kopā. Šādā sabiedrībā gan nepastāv nekāda sociālā kohēzija un viss balstās tikai uz bailēm un nepārtrauktu melošanu sev un citiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-05-18 14:22 (saite)
Nu jā gluži kā viduslaiku valstīs inkvizīciju un raganu medību laikos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-18 20:48 (saite)
Labi parādi to ko 007 teica augšā - esi, kā Bezmenovs saka, demoralizēts, jo pilnībā uzsūcis un akceptējis sevī marksistu vēsturisko revizionismu. Kas ironiski, tu tajā pašā laikā pats alksti pēc totalitāra režīma, kuru tev šī propaganda ir normalizējusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-05-18 22:12 (saite)
Pag tu tagad saki ka nekādu inkvizīciju un raganu medību nav bijis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]formica
2020-05-18 23:03 (saite)
Well after the foundation of the inquisition, jurisdiction over sorcery and witchcraft remained in secular hands.[81] In general the Inquisition maintained a skeptical attitude towards cases of witchcraft, considering it as a mere superstition without any basis.

Despite popular belief, the role of the Inquisition as a mainly religious institution, or religious in nature at all, is contested at best. Its main function was that of private police for the Crown with jurisdiction to enforce the law in those crimes that took place in the private sphere of life. The notion of religion and civil law being separate is a modern construction and made no sense in the 15th century, so there was no difference between breaking a law regarding religion and breaking a law regarding tax collection. The difference between them is a modern projection the institution itself did not have. As such, the Inquisition was the prosecutor (in some cases the only prosecutor) of any crimes that could be perpetrated without the public taking notice (mainly domestic crimes, crimes against the weakest members of society, administrative crimes and forgeries, organized crime, and crimes against the Crown).

https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_Inquisition

While belief in witchcraft, and persecutions directed at or excused by it, were widespread in pre-Christian Europe, and reflected in Germanic law, the influence of the Church in the early medieval era resulted in the revocation of these laws in many places, bringing an end to traditional pagan witch hunts.[24] Throughout the medieval era mainstream Christian teaching had denied the existence of witches and witchcraft, condemning it as pagan superstition.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-05-18 23:04 (saite)
Pirmkārt viņas bija 2 - pāvesta un spāņu, gestapo funkcijas pildīja spāņu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2020-05-18 23:05 (saite)
also par raganu medībām nebūs īsti taisnība jo tās izvērsās kāreiz protestantu pārvaldītajās zemēs, t.i. pēc rkb reformācijas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2020-05-18 23:04 (saite)
Abi bija margināli un niecīgas sekas izraisoši fenomeni, kas marksistu doktorētajā vēsturē tiek apzināti izcelti kā vienīgā svarīga lieta, ko atcerēties par Christiendom. Propaganda, nekas vairāk. Tajā paša laikā idejas, kuras ir tavā repertuārā inkvizīciju un raganu medības paģēr kā permanentu kondīciju. Dajoš sovoku. Ievēro kā liberālisma ideja nekur citur pasaulē nav radusies paralēli kristīgajai civilizācijai. Vienlīdzība dieva priekša un brīvība no citu cilvēku tirānijas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2020-05-18 23:07 (saite)
Hm nu tas ir tāpat kā pateikt ka gulags un golodomors bija marginālas negācijas citādi uzvarošajā padomju industrializācijas gājienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-18 23:49 (saite)
Nē, tas nav tas pats, jo gulags un golodomors bija ļoti pat normāla un iederošās lieta visā pārējā sovoka necilvēcīgajā, melos un groteskā realitātes kropļošanā balstītajā dzīvesziņā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?