gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-05-09 23:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Galvenā problēma ar ēbrejiem ir tā, ka viņi ir nomadi. Klejotājtauta, kurai nekad nav bijusi lojalitāte pret aborigēniem. Līdzīgi ar čigāniem, tikai viņi ir pamatā ļoti low IQ, tāpēc mazāk pamanāmi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2020-05-11 12:21 (saite)
bet semītiem ir hipertrofēta patmīlība, salīdzinot ar baltajiem cilvēkiem. tas palīdz atpazīt un manipulēt ar vājāk attīstītu patmīlību.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-11 15:48 (saite)
jā, balto altruisms, ja tas tiek vērsts uz out-grupām, tiek vienkārši nagla ekspluatēts un viņi nejēdz, ka nekādu pateicību vai saticīgu attieksmi par to pretim nesaņems

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snark
2020-05-13 12:15 (saite)
kur tad viņi tā klejo? spēja gadsimtu laikā noturēt savu diasporu trimdas apstākļos ir tikai uzteicama.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-13 13:46 (saite)
Mentalitāte no tā nemainās. Neviena zeme, izņemot apsolīto, nav tēvija un neviena tauta, izņemot savējo, nav sabiedrotais. Klejo jau ari piespiedu kārta, jo augstāk minēta iemesla dēļ, nācies savas komūnas pastāvīgi evakuēt no vietas uz vietu. Diasporas turēšana tikai pēdējā laikā izdodas aiz antisemītisma rēga un balto cilvēku paššaustošā altruisma, kas iepotēts kopš WW2.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snark
2020-05-13 16:06 (saite)
Vai tu varētu noraksturot to sagaidāmo lojalitāti un tās konkrētas izpausmes? Jo represijas ir bijušas tad, kad dzīvoja savrupi (ne pašu izvēles dēļ), gan arī tad, kad integrējās (jo integrējās pārāk veiksmīgi).


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-13 20:56 (saite)
Par pirmo. Dzīvot vismaz pēc pax romana principiem. Necensties radīt nekārtības, pat ja ir vēlme dzīvot autonomā kultūrā. Kā amiši vai mormoņi. Ļoti izolētas kultūras. Sociums sociumā var teikt. Bet ļoti laba reputācija saskarsmē ar 'ārpuses' cilvēkiem. Protams, attiecībā uz etniskām diasporām, vienmēr būtu vēlama asimilācija un neredzu kāpēc kādam būtu pret to kas iebilstams. Izskatās, ka mūsu ekspati tīri labi pielāgojas svešatnes kultūrām un ātri vien aizmirst arī savu valodu.

Par otro. "Represijas" nav, ja tiek runāts par divām aktīvi konfliktējošām pusēm. Žīdi vienmēr visur un ar visiem ir konfliktējuši. Fantastisks daudzums incidentu un gan jau pats esi uzmetis aci tiem sarakstiem. Ļoti daudzi incidenti ir labi dokumentēti un nav noslēpjami pat meinstrīm vēstures hrestomātijā. Tā pat kā čigāni jeb "untouchables", viņi visur kļūst par trablmeikeriem, tādā vai citādā formā. Pat tādi forši un toleranti noteikumi kā sicut judaeis, kas bija privilēģija kā "bībeles cilvēkiem", atšķirībā no ierindas pagānu ciltīm, nemazināju viņu nicinājumu pret kristietību un kultūru, ko tā reprezentē.
Ne jau pati dzīvošana savrup radīja konfliktsituāciju. Piemēram boļševiku cēlonis pa lielam bija žīdu neapmieirnātība ar to, ka viņus gribēja novērst no alkohola tirgošanas un pievērst zemniecībai. Pie tam ar totālu affirmative action palīdzību no cara puses. Ar to viņi atbildēja noorganizējot militāru apvērsumu, kura rezultātā tika noslepkavota visa cariskā dinastija un ieviesta sovoka totalitārā diktatūra.

Un nē, nekur neintegrējās veiksmīgi, ja vien tu neuzskati virskundzības un iedzīvošanās māniju par mēģinājumu integrēties. Cilvēki neinīst rotčaildus un sorosus par to, ka viņi ir bagāti, bet par kā viņi savu bagātību iegūst un pēc tam izmanto.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2020-05-13 23:46 (saite)
lai ko tu arī būtu salasījies, goda vārds, tā nav pārāk kvalitatīva literatūra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-05-14 00:18 (saite)
Par ko tieši?

Btw, var iztikt ar elementāru hronoloģiju un attiecīgo notikumu uzmeklēšanu pat ultrabiasētajos wikipēdijas šķirkļos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snark
2020-05-21 13:57 (saite)
No otras puses, protams, interesanti, kas tā ir par literatūru (vai vismaz autoriem). Un vēl interesanti, ka iztirzājot noteiktus jautājumus cilvēkiem var principā atslēgties kritiskās domāšanas prasmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snark
2020-05-21 13:54 (saite)
Tā taču ir ļoti smalki maskēta ironija no tavas puses, vai ne? Visi tie vispārinājumi un cēloņsakarību skaidrojumi.

Atvainojos, ka rakstu ar tādām nobīdēm, tas apmēram sakrīt ar brīžiem, ka tieku līdz Cibai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?