gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-04-16 22:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ar ateismu inficēto kultūru neizbēgamais endgame - visu vērtību inversija un patiesības noliegšana, kas rezultējas šādos "is this satire?" Bosha gleznas vai Jāņa atklāsmes grāmatas čanelējošos bad tripos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nistagms
2020-04-17 00:55 (saite)
tam nav pilnīgi nekāda sakara ar ateismu, end of story. tu vienkārši kā nīgrs džex mēģini salikt vienā teikumā visas pasaules lietas, kas tev nepatīk, bet kopsakars diemžēl tikai tev vien zināms. tik pat labi es varētu teikt, ka Dagdā tante pārāk stipri uz dievmaizītēm pa virsu sadzērās Kagoru, jo mums Latvijā te nenormālo pušo virsū kristietību. un kā tad nu nepušo - vēl pirms pāris dienām baznīckungi aizņēma lielāko daļu no LTV raidlaika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-04-17 01:06 (saite)
Es runāju par kultūru, kurā augstāk minētas parādības ir valstiski institucionalizēta norma, kuras sakne ir dekādēm ilga agresīvi antikriestiesikas ideoloģijas propaganda izglītības un mediju institūcijās. Tu runā par random tantiņām.
End of story.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2020-04-17 01:17 (saite)
Vai, vai, kādas šausmas, divreiz vai trīsreiz gadā pa SABIEDRISKO tv parādīja kristietību, ak, mēs nabagi, mums tik ļoti pušo virsū (kas?) to ļauno, baiso kristietību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nistagms
2020-04-17 01:44 (saite)
https://www.youtube.com/watch?v=NPQD7KxutcM&

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

fake news
[info]nistagms
2020-04-17 02:16 (saite)
tu gan baigi rauj ārā no konteksta, bet vispār tev kārtējo reizi baigā faktoloģiskā kļūda - dievkalpojumus pa ltv1 rāda katru svētdienu, tā kā tās būs jau vismaz 52 reizes gadā (vismaz 17,33 reizes vairāk nekā tavā variantā). bonusā nāk vēl visādi inčīgi garīgi raidījumiņi, viena no tiem vadītājs nupat publiski izteicis vēlmi pēc pusaudzes nospārdīšanas, kādi augsti ētikas standarti :) - https://jauns.lv/raksts/zinas/381347-es-launas-domas-domaju-par-to-meiteni-misionars-aleksis-daume-intervija-ar-annu-roziti-aicina-nospardit-pusaudzi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: fake news
[info]krishjaanis2
2020-04-18 01:45 (saite)
Tajā raidījuma ir kaut kāds Torņakalna mambo džambo, maz konfesionālas kristietības (iepriekšejais, "Vertikāle" bija labāks). Sūds, kas neskaitās, Ainas šova līmenī.
Un ticīgajiem iknedēļas dievkalpojums ir kā dienišķā maize, pat vairāk. Tu varbūt brīnīsies, bet LV ir gana dausz kristiešu-nodokļu maksātāju, lai pretendētu kaut uz kripatu sabiedriskā raidlaika. Eh, bet tas viss taču ir pašsaprotami, boring.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: fake news
[info]nistagms
2020-04-18 02:10 (saite)
Jā, mambo džambo ir Ainas šova līmenī, turklāt pēc šī prikola viņu arī atlaida.

Takš ne tikai pretendē, viss jau sen ir piešķirts. Relax, es arī pats paskatījos dievkalpojumus no tukšām baznīcām, bija interesanti. No tā Liepājas džeka gan derētu iekasēt, bet nu labi - tas gan ir konkrēts pierādījums tam, ka šajā subkultūrā cilvēki mēdz justies īpašāki par citiem. Arī Aglonas burziņš tiek pilnībā translēts, pieplusojam vēl to kopējam pārraižu skaitam. Mani netraucē kristīgās pārraides (lai arī es labprāt sagaidītu arī kādu raidījumu LTV ar alternatīviem ieskatiem ticības jautājumos), es to vienkārši norādīju kā pretstatu ierakstā paustajai domai, ka tiek realizēts kaut kāds valdības līmeņa ateisms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: fake news
[info]gnidrologs
2020-04-18 10:51 (saite)
"lai arī es labprāt sagaidītu arī kādu raidījumu LTV ar alternatīviem ieskatiem ticības jautājumos"

Tev nepietiek ar to, ka 90% mediju ir piebāzti ar kaut kādu žīdu anti-kristīgo propagandu? Paskaties golivudu. Paskaties visus meinstrīm medijus, pat Latvijas. Palasi Satori ritārdus. Vot tev arī ir tavi ateistiskie/antiteistiskie mēsli. Bet oi oi oi, šad tad pa kasti rāda arī dievkalpojumus. Stop the press!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: fake news
[info]nistagms
2020-04-18 12:04 (saite)
Lai gan šo nevar īsti saukt par 'diskusiju', man ir pietiekami daudz laika, lai atbildētu. Paldies, Golivuda mani interesē ļoti atsevišķos brīžos, pēdējā laikā daudz vairāk skatos Eiropas kino, Netflixā skatos 'Better Call Saul' un 'Breaking Bad'. Man ir privilēģija pašam izvēlēties saturu, ko skatos, man žēl, ja tev nav. Pa LTV ir daudzi sakarīgi raidījumi, tāpēc domāju, ka kopumā viņi dara labu darbu, it sevišķi vecākajai paaudzei, kas neprot tik brīvi piekļūt dažādiem video. Atkal būsi pārlasījies - es nerunāju par ateistiskiem raidījumiem (vai, kā cien. kungs sauc - 'mēsliem'), es runāju par iespējamiem citiem ticības raidījumiem, pēc kuriem varētu noprast, ka kristietība nav vienīgā pasaules reliģija un vienīgais 'garīgas' dzīves scenārijs nav visu mūžu justies kā upurim, lūgties žēlastību un pagriezt otru vaigu pāri darītājiem. Tu to visu, protams, vari darīt, lai gan man īsti nav skaidrs, vai vispār esi subkultūras pārstāvis, vai arī tikai 'līdzjutējs'. Bet, protams, vari turpināt noliegt kristietības priviliģēto vietu Latvijas sabiedrībā (vienīgais patiesais ceļš garīgam
un ticīgam cilvēkam, kas tiek arī tīri labi finansēts) un turpināt šausmināties par to, cik visi (daudzi?) nekristīgi sabiedrībā, kas pēc definīcijas ir sekulāra. Šeit ir, cik zinu, kristīgas pētnieces diezgan sakarīgs viedoklis par šo tēmu - http://providus.lv/article/baznica-atraidits-pieludzejs

Attiecībā par to, ka tu laikam teiktu, ka tas ir 'žīdu kantoris', es varētu teikt, ka, ja gribi par kaut ko diskutēt, tad varbūt atkal mēģini savaldīties un rakstīt par 'visu pasaules slikto' vienā tēmā, bet konkrētām problēmām - citā. Nu kā mums šeit palīdz fakts, ka kārtējo reizi norādi uz savu antisemītismu, lietojot kaut kādus neloģiskus pārspīlējumus, piem., ka 90% mediju saraksta 'žīdi'? Saderam, ka tautību sadalījums ir galīgi citos procentos? Tu vispār kādreiz ar kādu žīdu dzīvē esi arī runājis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: fake news
[info]gnidrologs
2020-04-18 12:36 (saite)
Man absolūti neinteresē tavas emo mēnešreizes par to kā es tev personīgi nepatīku. Es vien norādīju, ka ir absurdi kaut ko dirsties par briesmīgajiem kristiešiem, baznīcām, kas, sukas, indē mūsu dzīvi ar dievkalpojumu translācijām šad un tad kastē, ņemot vērā, ka visu atlikušo laiku kastē translējas sūdi, kas ir teilor made tieši ateistiem un agresīviem nihilistiem/relatīvistiem kā tu. Gandrīz viss kastē ir priekš tevis, tāpēc sabozties, ka reizi nedēļā, laikā kad tu vēl ar vien visdrīzāk izguli sava hedoniskā vīkenda skurbuli, pa teļļuku iet pārraide, kura domāta pretīgajiem kristiešiem, ir absurdi.

Kad kaut kur presē vai politiskajos lobijos parādās kāda "melnsvārču" iniciatīva vai kaut vai pat sociāls komentārs, tādi kā tu spiedz un kviec par briesmīgajiem 'tikumistiem'. Man, savukārt, jādzīvo pasaulē, kur caur absolūti visiem mediju kanāliem un pat izglītības sistēmu tiek ikdienā borēta iekšā bezdievība un atteikšanās no jebkādas patiesības. Un tas nez kāpēc jāpieņem par pašsaprotamu, kamēr daži margināli reliģiski raidījumi vai pasākumi ir jāskrutinizē un vēl vairāk jāierobežo. Get real, vecīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?