gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-03-01 12:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Smieklīgi kā Rindra, kas ir tik ļoti pareizi satraukta par Covid-19 un kā labs mesiānisks fanātiķis tur END IS NIGH plakātu (lol, man likās, ka es tas skaitījos) vienlaikus atbalsta neierobežotu migrāciju sava antirasisma vārdā. Neierobežota migrācija ir iminentas pandēmijas garants. Bīstams vīruss nav tik bīstams globāli, ja tā izplatība ir lokalizējama un karantīna strādā. Nokarantīnēt visu glōbusu nav nedz iespēja nedz jēga. Paldies par kārtējo lāča pakalpojumu, dārgie diegabikši!

edit: btw, par Trampa izteikumiem šajā sakarā neko nezināju, kad rakstīju savu komentāru par šo ažiotāžu tā kā Rinda, kā parasti, dirš. prosta great minds think alike haha


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2020-03-01 13:19 (saite)
Nerekomendēju viņu uztvert pārāk nopietni. Viņa vnk ir jocīgs cilvēks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2020-03-01 13:24 (saite)
Bet kas viņai pēkšņi uznācis?! Overcringe! Piemēram, vārds vārdā atkārtot slikta žargonu un kategorijas. Vai viņai viss kārtībā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2020-03-01 13:45 (saite)
Man liekas, ka atbilde meklējama viņas savdabībā. Viņai noteikti ir garlaicīgi, tāpēc cibā sāk rakstīt visu to huiņu. Plus, vēl noteikti tieša saistība ar to, ka viņas vīrs ir musļiks. Ja viņas vīrs būtu baltaias, varu derēt, ka viņai arī riebtos viss tas, kas netīk gnidrologam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]extranjero
2020-03-01 13:33 (saite)
Drīzāk tas, ka daudziem aktīvistiem (nu tur SJW, zaļie teroristi vai transaktīvisti) ir ar lielāku trauksmi un depresiju. Panika ir viņu defaultais režīms, un tāpēc arī viņi iet protestēt un demonstrācijās, pat ja nav īsti skaidrs, ko grib panākt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ulvs
2020-03-01 13:45 (saite)
Viņi alkst ļauties panikai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riobravo
2020-03-02 01:33 (saite)
Un raud ka masu mediji nepietiekami paniko. Tikmer masu mediji jau sen visus zajebali. Man ir priekslikums - davai labak nomirstam visi nevis lasam vel vienu debilu postu par so temu vai skatamies vel vienu zinu sizetu vai dzirdam vel viena eksperta viedokli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?