gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-02-21 23:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nedēļu esmu nosēdējis uz elektriskās cigaretes un konstatējis par pārsteidzoši ahūnu esam. Gandrīz nekāda kreivinga pēc parastajām cīgām, vēzis apmierināts, bet atkrīt visas mokas ar izvarotām plaušām, bronhiem, smirdoņu un nesamērīgo cenu. Hvz vai tas ir forever, bet liekas pēc labākas lietas in a long time. Kā bronhiāls astmātiķis uzlabojumu kopējā elpošanas brīvībā jūtu būtiski.
Btw, šis man arī beidzot pārliecināja, ka tik tiešām, esmu brāļa nikotīna vergs. Man pat no viņa nav īpaša kaifa, bet ik pa laikam fajak.

Ēnīhau, plaušu vājiniekiem-smēķētājiem iesaku.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pavisam
2020-02-22 05:48 (saite)
Sūdīgi priekš chainsmokers, ka jālādē pēc katras.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-02-22 10:43 (saite)
Kādā ziņā pēc "katras". Pat tas morāli un fiziski novecojušais modelis, kas tika man, jau nu vienu kārtīgu pīpmaratonu tur un lādējas ātri. Nav jau neviens tāds čeinsmoukers, ka neatradīsies stundiņa, lai atstātu palādēties. Da i galu galā var vnk nopirkt otru rezervē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]avralavral
2020-02-22 11:56 (saite)
viņš runā par veipošanu, nevis iqos, acīmredzami

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pavisam
2020-02-22 12:01 (saite)
Oh... tad sapratu arī atbildi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2020-02-22 12:03 (saite)
Tad es nez, man ir tā, kur jālej iekšā eļļa. Darbā šefs bieži pīpē tādus mazus filtriņus (neesmu vēl mēģinājis), kurus bāž elektriskā kastītē - tie ir tie iqos? Vai kurš ir kurš?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-02-22 12:05 (saite)
Nu jā, laikam eļļa=veips. Tur kā reiz čeinsmoukašana ir pat pārāk viegla, jo var tupēt gultā pie kompja un stundām no vietas ļuļķēt.@_@

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]avralavral
2020-02-22 12:40 (saite)
, kā rezultātā tev ir pilnas plaušas ar glicerīnu un tu esi atkarīgs no nikotīna vēl vairāk nekā iepriekš
iqos ir daudz dārgāka, bet dažos aspektos, manuprāt, labāka sistēma. tā neļauj tev kaut ko sūkt no trubiņas visu laiku, attiecīgi vari mēģināt sevi turēt pie noteiktas dienas devas un to pārkāpt tikai svētkos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-02-22 12:45 (saite)
Ok, paldies par infu, ielūkošos šajā.
Bet nu jebkurā gadījumā man no parastās tabakas ir daudz sliktāki blakus efekti. Pagaidām vismaz ierindas dienā (bez pāļa) pietiek ar vienu uzpildījienu, lai visai dienai pietiktu. Pie tam pat nepildu pilnu, drīzāk kādu 2/3 no bākas un tādus uzpildījienus 10 no pilnas 3euriku pudelītes laikam var veikt priekš tā struņka, kas man ir.
Glicerīns pats par sevi arī ļoti kaitīgs vai tikai kā katalizators kaut kam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]avralavral
2020-02-22 12:46 (saite)
man pašai nav iqos, bet pagājšnedēļ, vērojot, kā viens cigāru pīpētājs rūpīgi kārto savus cigārus kastē un piepilda ar ūdeni mitrinātāju (= kastīte ar caurumiņiem izgarošanai), sapratu, ka iqos "hītiem" bieži pārmesto pārlieko sausumu un salmīgumu vajadzētu pamēģināt risināt šādi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-02-22 12:56 (saite)
Nu jā, es par hītiem pagaidām nezinu, neesmu provējis. Man vairāk trobelē tavs secinājums, ka veipojot tu kļūsti vēl atkarīgāks. Es neteiktu, ka baigi dafiga sūkātu to trubu. Ikdienā liekas, ka vnk aizvieto standarta kreivingu un viss. Hits no standarta cigaretes noteikti vēl ar vien liekas mazliet kaifīgāks, no veipa vairāk tāds 'gets the job done' fīls, tāpēc šaubos, ka sākšu ar laiku sūkāt čeinsmouk režīmā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pavisam
2020-02-22 13:28 (saite)
Salīdzinot iqos ar veipu, man personīgi otrais patika labāk. Nezināju par glicerīna argumentu pret, bet skaidrs, ka nekas veselīgs tas nav. Nav darvas no degoša papīra, kas liek čerkstēt kā vecam radio, bet nikotīna tur ir kudi vairāk. Ja cigaretēs noteiktais maximums ir 10mg, tad šķidrumus tirgo aš līdz 18. Iqos nav pilnīgi nekāda ietaupījuma, bet e-cig sanāk lētāk. Tik tie verķi lūza nejēgā un man piegriezās... un iqos jā, kā jau teicu - cik tur iznāk uz vienu to cīgu, tik ir. Nepietiek - lādē, gaidi, kad varēs nākamo...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-02-22 14:24 (saite)
Kādā ziņā lādē un gaidi? Vai tad ar vienu uzlādi nevar izpīpēt pat to vienu struņķīti? Viņā ir vairāk niko, nekā baterija spēj izspiest ar vienu rituālu? Bet nu kopumā, ja tas gets the job done, man nebūtu problēma pēc katras pīppauzes iespraust to sūdu rozetē. Such is life.

Ar veipu man pagaidām arī ļoti maza pieredze. Aizpagājušnedēļ tikai sāku. Kaimiņš atdeva savu veco, laikam jau kaukur 10 gadus seno stiku, kuram bija jānomaina virsiņa ar visu sildelementu (pirmais izrādījās brāķis, visu laiku tecēja eļļa laukā un nekas nekarsa kā nākās, bet nu po, divīti maksā tā štuka, nopirku vēl vienu, kas strādā) un trīs butelītes pa 3 eiriki katra. Vienā 6 otrā 9mg niko un vēl vienu pontam bez nikotīna (to droši vien nekad nelietošu, biju mazliet iedzēris iepērkoties lol). Pagaidām neredzu ne mazāko jēgu iet augstāk par 9 un faktiski pietiek arī ar 6mg ikdienā, kad nav iedzerts vai iepīpēts kaut kas zaļš vai tml. hedonisma katalizatori sistēmā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?