gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2020-01-21 23:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaut kur pa ausu ziņās dzirdējās, ka Polija, Lietuva un Igaunija nesūtīs savus pārstāvjus uz kārtējo starptautisko Holobungas pielūgsmes pasākumu, jo tur drīkstēs uzstāties Putins, bet ne šo valstu anvoji un vispār, labākas lietas darāmas. Dievzemīte, protams, paklausīgi piedalīsies.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2020-01-21 23:23 (saite)
Ne gluzhi. LT suutiis, bet spiikeru ne prezidentu, Nauseda brauc Aušvices atbriivošanu piemineet Aušvicee. Kaljulaida Antarktiidaa, Putina vietaa tiekas ar pingviinu, Ratasam Davosa, a spiikeris nebraukszot, jo nav aicinaats. Buutu jau jauki, ja Levits aizbrauktu pie kaadiem tasmaanijas velniem, bet laikam zarna tomeer par tievu...

(Atbildēt uz šo)


[info]pikaczu
2020-01-21 23:27 (saite)
Un Duda buutu braucis, bet peec taas decembra jebljas, kad veel pateica, ka vinjsz netiks pie vaarda, bet Francija un Vaacija tiks, tad atsauca daliibu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-01-21 23:34 (saite)
Nu vobšem nevienam nav laika vai kaut kas nav sadalīts, bet tomēr zaimīgi. Nu jā, Levits jau nekļūs par apostātu. Btw, pat nezināju par šādu "forumu". Vai kas analoģisks ir arī saistībā ar komunistiskā terora piemiņu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2020-01-21 23:50 (saite)
Tur viens ebreju izcelsmes kroevu oligarch uzsauc balliiti Jad Vashem. Bibi ciinaas par varas notureeszanu, bet krievvalodiigie ebreji ir padsmit procentu balsu. Bizness paliek bizness.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snark
2020-01-22 11:04 (saite)
Papildus šim, Izraēlai ir svarīgi, lai ar krieviem būtu vismaz neitrālas, ja ne labas attiecības, jo šie sēž turpat blakus Sīrijā, un principā var jūtami patraucēt IAF veiktajām operācijām (jau bija pamatīga salekšanās un gaisa operāciju pauze pēc tam, kad sīriešu draugi notrieca to krievu izlūklidmašīnu).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2020-01-21 23:41 (saite)
Absurdam jābūt absurdam - poļiem vārdu nedos, bet vāciešiem dos... holokausta forumā. Un interesanti, ko tie runātāji varētu pastāstīt par antisemītisma pieaugumu, pateicoties viņu atbalstam Eiropas islamizācijai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2020-01-22 00:11 (saite)
Vāciešiem ir vislabākais know-how gan holokausta organizēšanā gan tā nosodīšanā. Nemaz nedomā runāt pretim vai vispār kaut ko runāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snark
2020-01-22 10:59 (saite)
Šaubos, vai igauņi un lietuvieši ir kaut kas tīk īpašs, lai viņiem šajā forumā būtu jāuzstājas. Poļu uzstāšanās gan būtu derīga (par spīti iepriekšējiem kašķiem), un te ir neliels gabals par to, kāpēc poļu tur nav:

https://www.jpost.com/Opinion/Is-Israel-snubbing-Poland-to-placate-Putin-614745

Kopumā kārtējā nesmukā reālpolitika, bet savā ziņā situācija saprotama - krievi gan ņem ķīlniekus, gan sēž turpat blakus Sīrijā un, attiecību pasliktināšanās gadījumā, var nopietni sabojāt gaisu.

p.s. Krievi to to nabaga meiteni izmantoja arī, lai ietekmētu strīdu par pamatīgu zemes gabalu Jeruzālemē par labu savai Pareizticīgo baznīcai.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?