gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-09-02 17:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Btw, kā jau varēja paredzēt, šis nu ir gandrīz apstiprināt - nekādu homo-gēnu.
Interesanti, ka lgbfgjfdjg aktīvisti paši apzināti vai nē atzīst, ka it was all a ruse:

As the new study went live, the Broad Institute posted a series of essays from other scientists on the social and ethical issues involved in pursuing research of this kind, which could potentially be harmful to LGBT communities and be used in arguments for discrimination against them. "I am not satisfied with the authors' justification for performing this study; they are ultimately jeopardizing the perception and safety of the LGBTQIA+ community," wrote Meagan Olive, a research associate at the Broad Institute.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2019-09-02 20:26 (saite)
Interesanti, jo no vienas puses brīvā sabiedrībā jau nav svarīgi, vai tas ir ģenētiski, vai nav. Jo gejisms var būt radies jau agrā bērnībā vai pat vēl agrāk. Ir domas, ka tas ir radies no hormonu disbalansa mātes miesās.

No otras puses, ja turpmākie pētījumi tiešām atklāj, ka tā ir kaut kādu hormonu ietekme, tad to lietu varēut labot. Piemēram, grūtniecēm lietojot noteiktus preparātus, līdzīgi kā mūsdienās izvairās no noteiktām kroplībām, lietojot folijskābi. Tad gejisms būtu ārstējama lieta un nākotnes sabiedrībā geju praktiski nebūtu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-09-02 20:33 (saite)
Tāda veida viedoklis pašreizējā klimatā arī skaitīsies homofobija, jo tā taču neesot nekāda kaite. Pie tam jāsaprot, ka aktīvisti GRIB, lai deviantu būtu pēc iespējas vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2019-09-03 00:08 (saite)
Nu jā, tāpēc man šie atzinumi šķiet absolūti nesvarīgi. Proti, visiem ir pohuj, ka tas nav ģenētiski. Jo kāda starpība, vai tas ir ģenētiski, vai specifiskas vides faktora rezultātā. Pohuj tak. Gay iz gay.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2019-09-03 00:09 (saite)
Ok, ok, atzīšu. Man = visiem. Man vienmēr šķitis tik obvious, ka līdz šīm nejutu nepieciešamību to norādīt, taču, iepostējis augstāk redzamo komentu, sajutu nepieciešamību pēc šī izklāsta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-09-03 00:17 (saite)
Svarīgi tas ir vienā kontekstā, tajā par ko tik ļoti nikni cīnās aktīvisti. Vides, tajā skaitā audzināšanas, ietekme uz homoseksualitātes rašanos un iespēju to novērst (arī ārstēt, ja kādam tāda vēlme). Līdz šim viņi bļāva, ka neko nevar, jo tas ir set in stone.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?