gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-06-25 15:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
wonders of enrichment/UK [current year]

Demonstrācija praksē (kurš var izskaitīt visus nēģerus?).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2019-06-25 18:07 (saite)
Tā džeka tviterī pirmais ieraksts ir par to, ka UK pacels PVN saules baterijām no 5% līdz 20%, lai nodrošinātu atbilstību ES likumdošanai!

Padomā, cik loģiska ir ES politika – pacelsim nodokļus alternatīvajiem enerģijas avotiem, lai cīnītos pret globālo sasilšanu. :D

UK līdz šim ir diezgan aktīvi veicinājusi saules bateriju ieviešanu ar zemākiem nodokļiem un tiešām subsīdijām privātajiem. Man šķiet, ka šobrīd jau katrai trešajai jaunajai privātmājai jums ir noklāts ar saules bateriju paneļiem. Kad biju Spānijā, to tā nemanīja, lai gan pēc loģikas tur ir daudz vairāk saules nekā Anglijā, kur vienmēr apmācies un lietains. Bet tad man pateica, ka Spānijā, lai pieslēgtu saules baterijas kopējam tīklam, ir jāmaksā milzīgs nodoklis energokompānijām, ka faktiski tas neatmaksājas.

Tā ka politiskais globālās sasilšanas aktīvisms ir milzīgs skams. Ja būtu reāla interese, tad nevis tiktu celti nodokļi, bet tieši otrādi – tie tiktu pazemināti un subsidētas vajadzīgās tehnoloģijas.

Pat Tramps ar visu savu protekcionisma gājienu esot atļāvis Teslai importēt alumīniju bez muitas nodokļa. Kas ir loģiski – ja mēs gribam tīrāku vidi, tad elektromobiļi ir laba izvēle, un šobrīd jau reāli strādājoši varianti ir jāatbalsta. Eiropas Savienība tā vietā droši vien uzliktu Teslām papildu nodokli globālās sasilšanas vārdā. :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-06-25 19:04 (saite)
Klimathinkeru kampaņa no sākta gala bija par papildus nodokļu un aizliegumu ieviešanu mazajam cilvēkam, kā augļi pēc tam nonāktu unaccountable diegabikšu pārdales shēmās. Mērķis ir nabadzīgos padarīt nabadzīgākus un atkarīgākus, tāpēc ieviest dārgus un nejēdzīgus alternatīvās enerģijas avotus, vienlaikus forsējot tiem virsū papildus nodokļus, nav pretrunā ar šo shēmu. Ar rūpi par klimatiem tam visam nekad bebija nekāda sakara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?