gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-06-15 11:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
muh diversitah
Mūsdienu universitātes in a nutshell. Viedokļiem noteikti nav ļauts diversificēties. To hell with marketplace of ideas. Tās ir diegabikšu fabrikas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2019-06-16 10:16 (saite)
Ha, bet vispār šī tēma man lika aizdomāties par citu jautājumu - vai konservatīvi noskaņoto polemistu paranoja, ka, lūk, esot aizliegts Pētīt Jautājumus, nav vismaz daļēji balstīta projekcijā. Atceramies, ka vēl salīdzinoši nesen, kad homoseksualitāte vairumā valstu bija kriminalizēta vai daļēji kriminalizēta, un kad "civilizētas" valsts pazīme bija homoseksuālu vīriešu ķīmiska kastrēšana (nāvessoda vietā, piemēram), tad pētījumi homoseksualitātes bioloģiskajā izcēlsmē patiešām tika slāpēti, pat zoologiem neļāva publicēt novērojumus par homoseksuālu uzvedību starp dzīvniekiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-06-17 06:32 (saite)
Ievēro kā tu sauc šos cilvēkus par 'pseido', lai gan nekad neesi interesējusies ko tieši viņi dara un kāpēc tas ir hujova - esi labi uztrenēts šuneklis. Kā tās meitenes-teicamnieces, ka vienmēr izpilda visus mājasdarbus un pirmās paceļ roku, lai atbildētu stundā. Domāšanas spējas nepiemīt, bet paklausība un bara sauciens strādā izpravno.
Un nē, tas nav "uz urrā", jo atnāks "izglītotā" tante no vietējā ierēdņu pūžņa, lai 'novērstu pseidozinātni un fake news'. Pareizības vārdā. Tieši tāpēs jau jebkuri pētnieki un ārsti, ka nedaudz atklanās no standarta (ķip, pieņem sevī visu un rij mūsu farmkompānijas aģikus) ir spiesti burtiski strādāt pagrīdē.
Man personīgais uzskats, ka tam par labu lielā mērā nostrādājis feminisms. Atļaut būtnēm, kas nespēj realitāti vērtēt objektīvi, iet politikā un zinātnē bija neprāt. Tāpēc politika un zinātne mūsdienu Rietumos ir farss. Ir tikai laika jautājums, kad tas viss pilnībā sabruks no sava puvešu svara. Šobrīd strādā tikai aiz pamatīga milža pleca ieviestās inerces.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?