gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-06-14 22:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mana haika
slikti
ko es varu darīt tam pāri
tikai dzert un pīpēt tam pāri


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2019-06-16 14:12 (saite)
Tevi arī neviens neuzskata par cienījamu godavīru ar mugurkaulu, tā ka kas atkal bija tava lielā doma?

Bez tam viens no galvenajiem iemesliem tam kāpēc populisms nekad nav laba ideja, ir tas ka populuss sastāv tik lielā mērā no tādiem kā tu. Cilvēkiem kam jebkādu varu, kas lielāka par savas istabas pieskatīšanu nevar ne tikai dot bet pat rādīt, jo viņi ir stulbi, nespēj nomierināties un neredz tālāk par savu putras bļodā nosmērēto deguna galu. Gnidrologs arī redz ir vecs alkašs, bet viņš atšķirībā no tevis kkā māk domāt ne no Rēriha grāmatnīcas izspiestās mīkstās klišejās un viņa viedoklī par lietām var redzēt, ka tur notiek paša izveikta analīze un piedomāšana līdzi neatkarīgi no tā cik kuro reizi tam viedoklim piekrīt lasītājs. Kkā tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sickboy
2019-06-16 16:36 (saite)
"Nevar dot nekādu varu" ir lozungs nevis arguments. Argumenti izklausās apmēram šādi: Obamas laikā uzņēmumi no ASV pārcēlās uz Mexiku, Ķīnu un citur dēļ nodokļiem un nelabvēlīgās vides uzņēmējiem, Trampa laikā tie atgriežas atpakaļ un ekonomika piedzīvo lielāko kāpumu valsts vēsturē. Bezdarbs rekordzems. Obama uztaisīja haosu Sīrijā un Lībijā, Tramps sakārtoja Sīriju un strādā pie Ziemeļkorejas. Tu domā, ka vara ir jādod tiem, kas ir classy kā Obama un kurus atbalsta mediji, bet ne tiem , kas sasniedz labus ekonomikas un ārpolitikas rezultātus. Jo tu esi bara cilvēk. Visi leks pa logu - tu arī, un jutīsies pieņemts un akceptēts. Cienījams. Tā ir vāju cilvēku mentalitāte un tādiem cilvēkiem nekad nedrīkst dot nekādu varu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2019-06-16 17:17 (saite)
"Bezdarbs rekordzems"

Nez kāpēc to nesaka https://www.bls.gov/news.release/ecopro.nr0.htm

Un man ir poh, Obama, Tramps, tie visi ir max nepilnus 10 gadus ilgi dekorāciju maiņas pasākumi. Sīki, nebūtiski un visi anyway tikai ņem no reālajiem varas avotiem kas paliek no dekādes uz dekādi un ko neietekmē ne prezidentu nākšana pie un aiziešana no varas, ne populisma vaukšķēšana ap valsts ēkas kaktiem. "Establišments" nav Obama vai Hilarija vai Tramps vai vēl kāds no šiem te ievēlētajiem pāļiem. Tuvredzīgs un dumjš tu esi bet iedomājies sevi par baigo lietpratēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sickboy
2019-06-16 17:31 (saite)
Establişments ir neredzamais spēks, kas visus cenšas vadīt uz "neizbēgamo" globālismu - domas kontroli ar politkorektumu, musulmaņu imigrāciju, valts varas pakāpenisku palielināšanu un attiecīgu personīgo brīvību samazināšanu. Viņu uzticīgie kalpi un materializētāji - pseidointelektuālie pakaļ skrējēji un atzinības meklētāji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2019-06-16 17:49 (saite)
Tad tev vajadzētu vismaz tikdaudz saprast, ka ne Tramps ne kāds cits ar saviem izlēcieniem un vēlētāju simpātijām tur neko nemainīs un ka visa tava bļaustīšanās ir tikai tas -- tukša skaņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2019-06-16 17:56 (saite)
Man arī nepatīk daudz kas (ne obligāti viss bet daudz kas) no nosauktā, bet es atšķirībā no tevis esmu reālists un negaidu ne uz plebeju (mani un tevi ieskaitot) iespēju sakārtot politiku (visi esam redzēkuši kas notiek katru teizi kad kočegars un kuharka tiek pie varas), ne uz kkādiem bulšita "avotiem" un "galaktiskajiem viļņiem".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sickboy
2019-06-16 18:32 (saite)
Jā, tad ir vēl viena cilvēku kategorija - "mēs neko nevaram mainīt". Tāpēc es rakstīju: "neizbēgamā" globalizācija. Mēs esam tikai aitas, kuras dodas, kur mums lielie onkuļi ved. Lai jau ved. Ja Tramps vai viņa atbalstītāji tā domātu, mums būtu Hilarija ar trešo pasaules karu - sieviete, kas Sīrijā gāztu Asadu, tur triumfētu islāma ekstrēmisti, un kura nav slēpusi, ka neizvairīsies no kara ar Krieviju - kas būtu potenciāls trešajam pasaules karam. Mēs tikai pieņemtu jauno realitāti, jo sieviete tomēr kompetenta un nav vismaz tas briesmonis Tramps - tad būtu daudz sliktāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2019-06-16 19:13 (saite)
Vedīs vienalga, tā ka labāk lielie onkuļi kā kaimiņmājas Vaņa kas ticis lielo onkuļu krēslā un iedomājas ka prot to pašu tikpat labi. Tas pie reizes arī apmēram viss, kas man sakāms par kompetenci.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-06-16 19:35 (saite)
Vispār jau tu saki neloģiski. Ja neviens neko nevarētu mainīt, tad nebūtu tādas marzmātiskas histērijas ap Trampu vai "galēji labējiem" Eiropā, par kuriem pēdējā laikā ar vien vairāk balso. Ja viņi visi būtu tikai controlled opposition vai establišments citā kuklē, tad ASV un Eiropā neveidodotos Padomjku Savienības tipa apmelošanas propaganda sabiedriskajos medijos un nesacerētu konspirācijteorijas par to kā nepareizais politiķis ir ļaunīgas svešvalsts aģents. Laikam tomēr šamējie var kaut ko mainīt un purva harpijas šobrīd izmisīgi grauž nagus, domājot kā šīs izmaiņas apturēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?