gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-05-02 21:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Visādiem hispterīgiem vegāniem un citādi 'zaļi' noskaņotiem mātes Gaijas aizstāvjiem derētu kādreiz padomāt kādu iespaidu uz vidi, tajā skaitā arī lērumu cilvēku fizisko un garīgo veselību, atstāj aifouni, kuros tie pukst savus aktīvisma tvītus un blenderi, kuros maļ savus sojas avokādō buljonus. Tie neaug vietējo internetveikalu noliktavās. Gaļu rijoši pāķu ludīti ar nikniem konservatīviem uzskatiem izrādīsies kudi progresīvāki.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2019-05-04 11:14 (saite)
Cik dzirdēts, kā reiz pret vējdzirnavām tieši zaļie arī protestē, tikai ne par būtību (tai mantai ir visai ierobežotas iespējas atražot to enerģiju, kas ieguldīta tās būvēšanā), bet par veselu čupu vairāk vai mazāk izfantazētu lietu. Nu, tur, "degradē ainavu", "putni piepeši apmaldīsies/ieskries propelleros", "infraskaņa/magnētiskais lauks/evil magic rays of death" utml. Kā reiz ar tiem propelleriem ir saistīta lauvas tiesa NIMBYisma.

Da i vispār, mērķis jau vides aizstāvjiem ir labs un tā, tikai ar viņu proponētajiem līdzekļiem tas nafig nav sasniedzams. Protesti pret atomenerģiju ir visidiotiskākais no tā visa, IMO, jo tas ir vienīgais, kas tiešām ir ar reālu kapacitāti praksē aizvietot tos skursteņus. Pārējais ir prasta ampelēšanās, vismaz pašreizējā tehnoloģiju attīstības līmenī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?