gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-04-12 07:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Asānžu apsūdz par to, ka viņš darījis to darbu, pie kura pēc idejas vajadzēja srtrādāt žurnālistiem, bet pēdējie bija pārāk aizņemti fabricējot konspirācijteorijas par Trampu un cepot dienišķās viltus ziņas par labu saviem politiskajiem saimniekiem. Tagad viņi tā pat uz uzšvilpiena metīsies virsū Asānžam, lai gan viņoiem to būtu jāizstāv. Protams, šāda reakcija nebūtu pret whistlbloweri, kas svilpis tikai pareizajās svilpītēs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2019-04-12 13:39 (saite)
Okej, labi. Reasonable, ja tie agrīnie notikumi tiešām ir tik slikti. Es neesmu tik dziļi pētījis kā tu.
Bet vai esi pārliecināts, ka iekš [current year] viņa vajāšanas intensitāte pamatojas tajos vecajos grēkos, nevis apdraudējumu, ko viņš un viņam līdzīgie rada establišmenta nomenklatūrai?

Otra lieta - jā, es totāli priecātos, ja būtu masa ar līkeriem no Krievijas, kas atklātu viņu specifiskos noslēpumus. Vispār jau man neklātos tā runāt, jo esmu pamatā konservs, bet attiecībā uz visu pašreizējo valstu specdienestiem man ir anarhorezgalīgs viedoklis. Tiem vajadzīgs specdienestu specdienests, kas nāk pamatā no grasroots entuziastiem, kas vienkārši grib zināt taisnību. Saprotu, ka no dažādu valstu perspektīvām tie visi, atkarībā no atklājumiem ir vai nu teroristi vai varoņi, bet man kā ierindas pilsonim ir akūta neuzticība jebkāda veida dienestiem, kas cieši saauguši ar valdošajām politiskajām kliķēm. Mūsu dekadentajā laikmetā tās nebūt vairs primāri nekalpo nāciju drošībai kā Fleminga romānos, bet jau skaidri pierādījuši sevi kā instrumenti kliķu un lobiju rokās, tāpēc es vienmēr atbalstīšu to caurspīdīgošanu, pat ja var būt nevēlamas kolaterālas sekas.

Priekš manis daudz lielāks drauds ir iekšējie, nevis ārējie ienaidnieki. Krievi neko nevienam nevar izdarīt, ja valstis saglabā savu serdi un gribu, bet var, ja liela daļa nomenklatūras strādā globālistu kabalai un nejūt lojalitāti pret savu nāciju. Nesaprotu kādā veidā krieviem, būtu izdevīgi traucēt ASV vai Eiropas valstu nodevējiem, kas piekopj savu nāciju un kultūru iznīdēšanas programmas. Neokoni-warmongeri ASV, kas tikai dotu papildus sausu pulveri putinistu radikalizācijai un ārmošanās sacensībai arī caram labi, jo rada permanenta ārējā ienaidnieka tēlu. Priekš kam viņiem ārdīt to, kas palīdz?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snark
2019-04-12 14:24 (saite)
Domu gaitu, šķiet saprotu, taču redzu vismaz kādus četrus apgalvojumus un pieņēmumus, kam nevaru piekrist tīri tāpēc, ka viņi nav gluži pareizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?