gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-03-23 22:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zo, Millera probe nu jau oficiāli izrādījies 100% feils, kā jau paredzēts, tāpēc godīgo ziņu medijos par to raporti ir reti un zemākajās slejās, blakus sportam un vietējās loterijas vinnētāju paziņojumiem. Didn'teven make the current news cycle. Ievērojami, ka pat latvju "žurnālisti" tajā pašā frekvencē. Tie paši cilvēciņi, kurus mēs pirms gadiem 10 vēl saucām par ceturto varu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2019-03-24 14:30 (saite)
Normālam apsviedīgam politiķim šo feilu vajadzētu izmantot, lai vērstos pret lūgenpreses visatļautību.

(Atbildēt uz šo)


[info]snark
2019-03-25 10:42 (saite)
Bloomberg, BBC un NYT noreportēja - telefons izspīdināja attiecīgus bannerus. Tos tomēr pēdējās lapas ziņās neliek.

Toties Latvijas Radio šorīt veltīja laiku vēlēšanām Taizemē (kā tad nu bez tā, ja jau īstermiņa braucienam tagad vīzu nevajadzēs), un tā arī palika vienīgā ziņa par notikumiem ārpus ES.

(Atbildēt uz šo)


[info]extranjero
2019-03-26 21:21 (saite)
Es pat nebiju iedomājies to, ka to Millera izmeklēšanu uztvēra tik nopietni. Manā izpratnē tā bija tikai formāla pārbaude – nu ķipa, ja kāds trakais anonīmi piezvana, ka stacijā ir spridzeklis, tad policijai gribi vai negribi viss ir jāpārmeklē, pat ja par 99% ir zināms, ka nekāda spridzekļa tur nebūs.

Bet nē, tagad izrādās ir bijusi vesela rinda visādi citādi gudru un godājamu cilvēku – Nobeļa laureāti, bijušais FIB šefs utt., kuri jau iepriekš publiski deklarējušī – cauri tev ir Donald, beidzot esi pieķerts – bez jebkādas nevainīguma prezumpcijas vai šaubām, ka iesniegtais ziņojums varētu būt vienkārši pīle.

Man ienāca atmiņā tā frāze – mēs tagad vinnēsim tik daudz, ka piekusīsiet no šīs vinnēšanas. Komiskākais jau šoreiz ir tas, ka šīs uzvaras pat Trampam nav jāmeklē – tās priekšā pamet viņa nelabvēļi, kuri kā izrādās vēl nav piekusuši tās viņam sagādāt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-03-27 06:39 (saite)
Non retarded cilvēki, protams, neuztvēra nopietni, as in, zināja, ka tā ir kampaņa. Feikie žurnaļagas un purva politiķi uz to moļījās un ticēja, ka iegribēs savus melus realitātē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?