gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-02-17 20:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
swedening never ends lol

...un Okeānija vienmēr karojusi ar Eirāziju


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ze
2019-02-20 21:29 (saite)
Es domāju, ka pat, ja arī tad būtu šādi pētījumi, nebūtu attiecīgā politiskā klimata, lai rastos šādas situācijas. Tāpat kā 2003. gadā nebija aktuāli 45 dzimumi, gender neutral tualetes, black lives matter, toksiskā maskulinitāte un idejas par dzimumu kvotām jomās, kurās sievietes grib būt, jo ir sievietes, nevis spēj izcīnīt šīs pozīcijas on merit. Piemēram, nevienā no daudzajām pagātnes Star Wars frančīzēm nav bijusi aktuāla doma par melnā kāstingošanu, bet te pēkšņi mūsdienās, kad SJW naratīvs ir spēcīgāks kā jelkad, tā pavisma nejauši stormtrūpera loma tiek melnajam - sakritība? Man tā nešķiet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-02-20 21:50 (saite)
Tasa pat nav lolīgākais gadījums no visas tās golivudas niggerizācijas. Smieklīgakais bija, kad netflix (neglivuda itkā) ielika neggressei tēlot to poļu čiksu iekš poļu folk-literatūras Sepkvoska "Veģmaka" ekranizācijas. Vai tas seris par kaut kādiem kvazi antīkajiem dieviem, kur Zevs un virkne citu panteona iemītnieku bija niggas. Tie varianti rodas kā sēnes pēc lietus pēdējo gadu laikā un ne tuvu ne tāpēc, ka pietrūktu rasiāli adekvātu aktieru kā tas varētu būt gadījumā ar jakobi vaitvašingu. Laikos, kad objektīvi nebija daudz afro aktieru for obvious reasons. Šobrīd izskatās tā it kā baltie liberāļi cenšas atriebt nabaga apbižotos meļļus, viņu atvases nēsājot uz rokām kā izlutinātus bēbjus. Ārstē savu slimu, guilt ridden pašapziņu un liek galočkas ideoloģiskajā zurnaļčegā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ze
2019-02-21 14:47 (saite)
Jā, esmu pamanījis, ka Netflix izstrādājumi ir īpaši naski uz ļoti politkorektu kāstošanu vēsturiski nepiemērotās lomās un mērķtiecīgu SJW tēmu iepīšanu savos produktos. Piemēram, Chronicles of Frankenstein bija melns britu policijas konstebls, kas 19.gs konekstā izskatījās ļoti dīvaini. Tā pat Annihilation bija politkorektuma himna jau ar to, ka galv. lomās visas sievietes un plus vēl melnā sieviete-zinātniece un hispanic lesbiete komandā.

Ā, un vistraģiskākais bija Netflix taisītais Annas no zilajiem jumtiem rīmeiks - to var skatīties kā drinking game, iedzerot ikreiz, kad tiek izspēlēta SJW klišeja, kuru blīvums šajā darbā ir vienkārši neticams. Lieki piebilst, ka slēdzu Netflix kontu, kad sapratu šī uzņēmuma ideoloģisko virzību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ze
2019-02-21 14:48 (saite)
zaļajiem jumtiem, protams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2019-02-21 09:40 (saite)
"Piemēram, nevienā no daudzajām pagātnes Star Wars frančīzēm nav bijusi aktuāla doma par melnā kāstingošanu,.."

Nop, wrong again.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ze
2019-02-21 14:26 (saite)
Ok, atzīstu, ka kļūdījos. Es pieņēmu, ka sašutums pat melnu stormtrūperi bija tāpēc, ka iepriekš nebija melno. Es neko nezinu par Star Wars un negribu meklēt info, tāpēc arī atturēšos no komentāriem par to.

Tas gan neatceļ manu pārliecību par to, kāpēc zviedru filmā ir kāstots melnais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?