gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-02-17 20:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
swedening never ends lol

...un Okeānija vienmēr karojusi ar Eirāziju


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2019-02-20 16:10 (saite)
Ō, tu esi atradis info par kāstinga aģentūras piedāvājumu konkrētajai lomai? Neturi sveci zem pūra, padalies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ze
2019-02-20 16:36 (saite)
Jā, you got me, man nav pieejams kastinga aģentūras piedāvājums. Piedāvā savu versiju, kā šis melnais cilvēks tika pie lomas. Adženda ar melno visdrīzāk bija pirms filmas, jo tā ir tikai ideoloģisks instruments diversity mesidžam.

Neviens ne-afrikānis visdrīzāk vispār netika aplūkots lomai un izvēlējas to, kuram bija labākās aktiera dotības. Vai arī tev šķiet, ka viņi godīgi kāstoja baltos, melnos, vairāk vai mazāk tumšos un pilnīgi objektīvi bez kripatiņas ideoloģijas lēma par labu melnajam?

Ja tu tam tici, tad es neko nevaru darīt. Es pieņemu, ka tu pie autoostas esi pirkusi džemperus no romiem, domājot, ka ir aizspriedumaini uzskatīt, ka ši jaukie džentlmeņi varētu pārdot sliktas kvalitātes apģērbu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-02-21 09:47 (saite)
Ticības, versijas un šķitumi - tā vairs nav nopietna diskusija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ze
2019-02-21 15:13 (saite)
Bet kādi pierādījumi tev ir vajadzīgi? Nosauc dažus. Tu gribi teikt, ka, ja man nav režisora e-pasti, telefonsarunas, kur viņš paģēr kāstot nēģeri, vai materiāls par kāstinga aģentūrā esošo aktieru sadalījumu rasēs, es nevaru izteikt pieņēmumu, par izvēles politiskumu?

Ja tu šādu uzstādijumu sagalabā visās diskusijās, ne tikai attiecībā pret tiem, kas kritizē politkorektumu, tad OK, bet man nez kāpēc šķiet, ka tas ir tendenciozi.

Ja, piemēram, bariņš jauniešu, kuru FB profilos ir lasāmi neo-nazi tēmas pousti, piekautu melno un kāds teiktu, ka iemesls šim uzbrukumam ir rasu naids, tu nepiekristu, līdz nebūtu redzējusi sms vai video ierakstu no viņu tikšanās, kur tiek plānots uzbrukums? Līdz pierādījumu saņemšanai, tu uzskatītu, ka tas bija vienkārši sadzīvisks konflikts? Tev nepietiktu ar esošo informāciju un kontekstu, lai veiktu pieņēmumu? Man šķiet, ka jebkuršs saprātīgs cilvēks saskatītu saikni un līdzīgi ir ar iemesliem, kāpēc tika kāstots melnais, pat ja nav lietisko pierādījumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?