gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-02-17 20:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
swedening never ends lol

...un Okeānija vienmēr karojusi ar Eirāziju


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2019-02-18 23:04 (saite)
Aha, tāpēc, ka man obviously vajadzēja atrast linku tevis iemīļotā komunistu lapelē un tavi "vadošie autoritātes" totāli ne mazākā mērā nav cirkulāri? BS vēstures revizionisms nav nekas jauns, akadēmija ir smagi politizēta tāpēc nē, es negivoju faku par tavām apelācijām pie autoritātēm, īpaši bs mīkstzinātnēs, kuru vienīgā šībrīža funkcija ir atbalstīt globālismus, multikultus, psihiskas deviācijas un morālo relatīvismu, pie reizes piebāžot sev kabatas no sorosfondiem un sociālistu sazagtajām nodokļu naudām.

Srsly, tu neironiski iedomājies, ka normāli cilvēki tagad ņems un nopirks, ka Kongo Bongo un Ahmeds bija īstenie skandināvu senči, jo kaut kur atrasts Otello prototips, uz kura bāzes tiek tiražēti netflix cienīgi niggerwashing pamfleti un viģiki. Ja šis būtu pirmais šāds gadījums, varētu strādāt, bet propaganda ir kļuvusi tik masīva un tajā pašā laikā transaprenti tizla ka sovoka laikos. Pat ja tur kaut kur pa vidu ir pa kādai puspatiesībai, tam vairs īsti nav nozīmes. Tā vēl ar vien ir tizla propaganda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2019-02-19 12:16 (saite)
Respektīvi, tu neinteresējies par zinātni, jo tavuprāt viss ir politizēts, un tu to skaidri zini tādēļ, ka neinteresējies par zinātni. Ženiaļ. Nav brīnums, ka ar tādu pieeju tev arī paleoģenētika ieskaitās pie "mīkstajām zinātnēm".

"normāli cilvēki tagad ņems un nopirks, ka Kongo Bongo un Ahmeds bija īstenie skandināvu senči"

Tik tupu teikumu tu nerakstītu, ja būtu izlasījis pētījuma kopsavilkumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-02-19 20:05 (saite)
Respektīvi, es interesējos par zinātni, nevis politisku aktīvismu, kas zem tās maskējas vai tupu blondu cacu, kas domā, ka pieder pie zinātnes, komentāriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?