gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-01-18 06:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti, ka klišejiskais lozungs tipa "vai nu Eiropas Savienība/NATO, vai padomju savienība" kā tēzvreize tiek nekritiski rečitēta kā starp edjukeišonalizētiem would-be inteliģentiem aļa tipiskais cibas jūzers, tā kompānijās no vienkāršiem, pēc peregāra un sīpoliem dvakojošiem proļetiem, kas bieži saka 'tā sacīt jāsaka'. Neizbēgamais krievu/okeāniešu iebrukums un pēcāka verdzība kā neizbēgamas sekas jebkādām atkāpēm vai reformām šī brīža starpt. savienībās ir skaidra lieta VISIEM.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2019-01-20 01:58 (saite)
Es teiktu, ka ASV starp štatiem ir lielāka suverenitāte, nekā šī brīža ES vidēja un maza mēroga valstīm, kā Latvija. Diktāts no augšas ir tieši tāds pāts kā bija Maskavas laikos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-01-20 02:02 (saite)
Nu jā okej un tajā pat laikā asv ir federatīva valsts. Tātad principā var uztaisīt eiropas savienotās valstis. Un okej lai federācijas subjektiem ir tāda pati suverenitāte kā asv štatiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-01-20 02:49 (saite)
Pasaki to merkelēm un drunkeriem, kas uzstājīgi pieprasa ar vien lielāku atsacīšanos no suverenitātes, lai kaut kādi autistiski diegabikši Briselē varētu lemt kā Ivanam un Sašam pareizi jādzīvo un jādomā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?