gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-01-18 06:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti, ka klišejiskais lozungs tipa "vai nu Eiropas Savienība/NATO, vai padomju savienība" kā tēzvreize tiek nekritiski rečitēta kā starp edjukeišonalizētiem would-be inteliģentiem aļa tipiskais cibas jūzers, tā kompānijās no vienkāršiem, pēc peregāra un sīpoliem dvakojošiem proļetiem, kas bieži saka 'tā sacīt jāsaka'. Neizbēgamais krievu/okeāniešu iebrukums un pēcāka verdzība kā neizbēgamas sekas jebkādām atkāpēm vai reformām šī brīža starpt. savienībās ir skaidra lieta VISIEM.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2019-01-20 01:30 (saite)
X stundā jābūt cilvēkiem ar zināšanām - kā to elektrību un tml iegūt. Ne jau pats priekšmets ir noteicošs bet zināšanas. Kopienas bez zināšanām ies bojā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-01-20 02:04 (saite)
'Cept efektīvā kolektīvā parasti ir minoritāte, kas specializējas un specifiskām zināšanām un mažoritāte, kas izpilda zinošo norādījumus. Liels procents cilvēku nekad nespētu kļūt par elektriķiem vai pat vēl vienkāršākiem amatniekiem, jo low IQ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-01-20 02:06 (saite)
kaut kāds % noteikti, bet ir aizdomas ka arī tagad vēl mēs daudzas labas smadzenes izmetam miskastē ibo neatrodam nišu viņiem, agrāk - vēl vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-01-20 02:45 (saite)
Tā ir neizbēgama realitāte. Arī es varētu teikt, ka neatrodos gluži tur, kur ir manas labākās spējas, bet nekāda veida top down valsts-aukle sistēma šādas lietas neuzlabos, tikai sapisīs vēl vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?