gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-01-18 06:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti, ka klišejiskais lozungs tipa "vai nu Eiropas Savienība/NATO, vai padomju savienība" kā tēzvreize tiek nekritiski rečitēta kā starp edjukeišonalizētiem would-be inteliģentiem aļa tipiskais cibas jūzers, tā kompānijās no vienkāršiem, pēc peregāra un sīpoliem dvakojošiem proļetiem, kas bieži saka 'tā sacīt jāsaka'. Neizbēgamais krievu/okeāniešu iebrukums un pēcāka verdzība kā neizbēgamas sekas jebkādām atkāpēm vai reformām šī brīža starpt. savienībās ir skaidra lieta VISIEM.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]atraiszens2003
2019-01-19 14:10 (saite)
Mani māc bažas, ka manā dzīves laikā (nākamajos 50-60 gados), ņemot vērā demogrāfiskās izmaiņas, dažādo Eiropas tautu identitātes var izzust, tādā gadījumā “eiropieša” identitāte var kļūt par vienīgo iespējamo līdzīgi kā ASV identitāte “white american”. Šis scenārijs tomēr šķiet diezgan baiss.
Varu piekrist, ka ir šīs atšķirības starp dažādām tautām Eiropā, taču šajā laikā, man šķiet, ir jāizrāda kaut kāda solidaritāte ar citiem eiropiešiem. Kaut vai tādēļ, ka iepriekšminētais scenārijs vismaz man liekas labāks par mixed-race individuālistisku Eiropu, kas realitātē ir tikai ekonomiska zona, kurā pirkt, pārdot un patērēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?