gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-10-13 21:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Paskatījos to neseno Sargona interviju ar Banonu. Nebiju no pēdējā neko daudz lasījis/skatījies, bet gaidīju, ka viņš būs kaut kāds hardball naciķis. Un vat? Absolūti miermīlīgs, pat nedaudz manā uztverē pārāk liberāls priekš savas lomas feelgood pundits. Pilnīgi nesaprotu kādā veidā viņš var likties ofensīvs liberāļiem. Tikai tad, ja liberāļi nav nekādi liberāļi un tos aizvietojuši fašistiski komunismu. Jo tas, ko viņš pauž ir beisik demokrātisms/liberālisms.

Cita starpā samērā interesants nesens Q&A ar Asāņžu. Senāk domāju, ka viņš ir tikai edgy kekss ar pozitīvu lomu sabiedrībā. Varbūt palicis vecāks un cietušāks vai man nebija taisnība, bet liekas tiešām vieds onkulis.
https://www.youtube.com/watch?v=_4XhiPSVYzI&t=1464s


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]atraiszens2003
2018-10-13 23:37 (saite)
Tu par Sargonu runā? Viņš taču nekad nav bijis nazi scum. Noderīgi ir paskatīties viņa debati ar Spenseru.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-14 00:02 (saite)
Nē, mans koments bija par Banonu. Sargons man kaut kā vispār neatstāj nekādu iespaidu. Garlaicīgs low enerdžī jūtūbers, kas saprati, ka tādā veidā var nopelnīt iztikai. Tādi feiki partizāņi ir gan labo gan kreiso pusē. Viņi ir ieņēmuši nišu un droši vien daļēji pat tic tam ko saka, bet nebūs nekādi cīnītāji, when the shit hits the fan.
Neesmu redzējis viņa sarunu ar Spenseri, bet jau defoltā dodu vairāk kudosa pēdējam, jo viņš ir
1) gundrāks
2) negivo faku ko par viņu padomās

Diskleimerim gan teikšu nepiekrītu visam, ko viņš mēdz muldēt. Man piemēram pilnīgi piedrāzt rasiālismu, ja tam nav stingra korelācija ar uzvedību. Šķiet, ka klasiski ras-supremacisti vienkārši grib leģitimizēt pārākumu uz ārējiem treitiem, nevis tikumu. Smieklīgi, bet arī loģiski, ka šādu praksi piekopj abu veidu sociālisti - i naciķi i komiji.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sickboy
2018-10-14 10:41 (saite)
Cilvēki iedalās divās daļās. 1)hardcore komunisti; 2)hardcore nacisti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-14 15:29 (saite)
Tā pēdējā laikā arvien vairāk šķiet diemžēl. Vienkārši daži to slēpj mazāk, citi sliktāk, daži pat reāli neapzinās savas patiesās tieksmes, kamēr neiestājas krīze. Ir vēl protams neliela psihopātiska puppermeistaru kliķe, kas visdrīzāk negivo faku par jebkādu ideālismu un darbojas pure self interest režīmā. Kas priekš viņiem strādā, to arī izmanto un pakalpīgi, tupi diegabikši izpilda algoritmus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sickboy
2018-10-14 12:21 (saite)
Hardcore nacisti ir visi, kas nav hardcore komunisti.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?