gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-08-19 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

(lokācija: The Arkansas State Capitol building. Clinton country.)

Dēmonu pielūdzēji kļūst ar katru mirkli jo brašāki un atklātāki. Visādas pizzageitas pēdējo laiku kontekstā liekas tik banāli ticamas un visdrīzāk ikdienas rutīna šo kropļu aprindās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2018-08-19 22:49 (saite)
Nez, man no artistiskā viedokļa tieši patīk mākslinieka izvēle novietot divus nevainīgus bērnus zem Bafometa zinošajām rokām. Neviens neapgalvo, ka tam ir saistība ear pedofīliju. Tava izpratne par mūsdienu sātanismu, izskatās, ir USA 80'ties stanic rape cult craze līmenī. Vienkārši esmu ievērojis, ka tu nereti kopē kaut kādas šauras grupas paranojas izpausmes, kas principā bieži neatšķiras no piesauktās "80'ties satanic rape cult" tēmas - tas ir, tie parasti ir tie t.s. ASV (saprotams, ne tikai ASV) dzīvojoši low life sad people that complain a lot about everything. Modernais sātanists uzreiz nenozīmē pedofīls.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-08-19 22:55 (saite)
Tādi simboli kā Molohs, Mamons, Bafomets, Lilita etc. nav nekāds 'mūsdienu sātanisms', kas ir gejiska larpošana. Šo tēlu simbolismam ir gara vēsture ar eksplicītu nozīmi. Tas, ka politiķi akceptē šādu simbolu publisku eksponēšanu liecina vismaz par full blown psihopātiju. Tik pat labi viņi varēja izvērst Čārlija Mensona ģīmetnes vai ko tml. Nez kādā veidā slavējot ļaunuma simboliku šie cilvēki domā panākt savu man gan ir samērā neskaidrs. Cik esmu ievērojis, tad normālos cilvēkos tas izraisa pret ģermokrātiem tikai ar vien lielāku riebumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?