gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-07-07 03:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Diversitātes spēks jau vairākas dienas izpaužas Francijā. Nantē menti nošāva meklēšanā esošu gangsteri, kas pretojās arestam. Niggeri, protams, draudzīgi solidarizējušies ar bandītu, dara to, ko prot vislabāk. Eipšito, dedzinot ēkas, auto, demolējot visu ko var demolēt.

Kā redzam lieliski integrēti ārsti un raķešu zinātnieki, kas sniedz pienesumu ekonomikai un padara Eiropu 'vibrantu'. Lūdzu, vēl 200 miljončegus tādu pašu un viss kontinents būs šāda multikulturāla paradīze. Vajag diversificēties.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-07-08 16:18 (saite)
Tavs 'arguments' ir personīga anekdote par to kā "nu es tur biju un ar mani nekas slikts nenotika". Tas ko ze minēja par Ziemelkoreju (var piemērot jebkurai tml. valstij). Nedzirdu pirmo reizi un ne no pirmā cilvēka. Vai tu vispār saproti kāpēc tas ir pilnīgi neadekvāts, lai lietotu priekš situācijas kopainas apraksta? Nav īsti pagaidām skaidrs, vai esi kārtējais useful idiots vai kārtējais trollis, kam visur rēgojas nacisti, bet atbildi uz šo. Kā tu izskaidro straujo nacionālistu partiju reitingu kāpumu visās valstīs, kas aplaimotas ar kulturālo diversitāti. Pat Vācijā, kur sociālā programmēšana ir tik stipri attīstīta AfD jau ir vienā līmenī ar sociāldemokrātiem. Gadus atpakaļ tas būtu diezgan pamatīgs šoks un izsauktu milzīgu skandālu. Un trends nepiekāpīgi turpinās.
Ļauj uzminēt. Notiek milzīga mēdiju propagandas konspirācija, kuru droši vien veic krievu hakeri un kuras mērķis ir vientiesīgus cilvēkus padarīt par ļauniem nacistiem. Vai varbūt cilvēki šajās valstīs nav raduši redzēt kā gaišā dienas laikā visu acu priekšā bērnam tiek nogriezta galva un tādas lietas senākajā kārtības paraugvalstī kļūst par ikdienu. Varbūt kāds atceras Vāciju pirms 30 gadiem, kad kaut kas tāds būtu neiedomājams.
Nē nē, tam jābūt muh raycis konspirashun. Viss ir totālā ordnungā. GIEF MOAR DIVERSITAH AND TORRERANCE

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2018-07-08 17:05 (saite)
normāli humanoīdi nav raduši redzēt, kā gaišā dienas laikā regulāri citē lapas, kuru saturam nav nekāda sakara ar ziņām un faktiem.

https://rationalwiki.org/wiki/YourNewsWire

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-07-08 18:04 (saite)
"lapas, kuru saturam nav nekāda sakara ar ziņām un faktiem"

/citē rationalwiki



Nu i labi, tatad tu saki, ka bērnam netika nogriezta galva un vispār nekas nenotika un tie ir meli. Varbūt Nante netiek grauta un visi tie saiti, kas par to ziņo paši inscinē ugunsgrēkus un pieaicina aktierus ielu nekārtībām?
Nē nu labi, tev prasīt kaut ko pamatot iz bezjēdzīgi. Tiešām kā kriš teica, būtu interesanti zinātniski izpētīt kā strādā tādu kā tu vai tā kapļa smadzenes. Tādai kognitīvai disonansei jābūt nāvējošai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?