gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-27 14:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"zbigijs - imami, the same shit"

Nu ir pilnīgi skaidrs, ka Ctulhu ir nevis ķīmiķis, bet kaut kāds ķīmijas institūta apkopējs, kas regulāri pa kluso tukšo tur atrasto, izmešanai paredzēto kolbu pārpalikumus. Jap, imami, kas gatav slepkavas, izvarotājus un teroristus, iedvesmojot viņu darbus ar veicinošiem vārdiem ir tieši tas pats, kas vidusmēra kristiešu klerdžīmens. Nez kurā vietā zbigijs gatavo savus deus vult suisaidbomberus n šīt.

edit:
Nu ja jau tad jau. Vēl pērles. Nē nu tiešām, viņš domā ka berzēsies gar sorosveidīgo sāniem, kad (ja) tie būs panākuši savu.

Un also es ar viņiem identificējos tāpēc ka viņiem ir taisnība - mēs būsim viena cilvēce, nevis mazi bariņi katrs aiz sava žoga, tb mazi bariņi katrs aiz sava žoga neuztaisīe megakollaiderus un kosmiskos liftus un asteroīdu raktuves un (kas zina) arī deformas dzinējus, bet bez tā visa mums tiešām nav jēgas.

[šajā vietā gnidrologs var pameditēt par zemajām debesīm priekš karošu karināšanas, gnidrologa debesis ir zemas, jā parasto dzīvi var nodrošināt mazi bariņi ar žogiem sadalīti, bet mēs globālisti negribam parasto dzīvi mēs gribam tālāk.



Tava "globālā cilvēce" būs pasaule, kas sastāv no district 9 un section 8 rajoniem, starp kuriem slejas neliels debesskrāpju rajons Sorosam un viņa kliķei. Tu tajā kliķē nebūsi, sorī. Emjoy your nigger rape gangs and sharia law.
Ja tev nepatīk mazi bariņi aiz žodziņiem tagad (valstis), tad padomā cik ļoti tev patiks dzīvot favelās, kur katrā kvartālā ir savs bariņš ar metāla trubām un mačetēm un tev jāklausa lokālais virsaitis Džamals. Kolaideri viņam rēgojas haha. Un man patīk tas "mēs, globālisti". Jā, Rotčaildi to vien domā kā Tevi rekrutēt savās rindās.:D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-06-27 15:24 (saite)
Daži jautājumi pašizglītībai:

1) kā no mežonīga fanātiķu bara sanāk vergu darbs?
2) kā no konsolidēta fanātiķu bara ( tipa ISIS) sanāk vergu darbs?
3) cik efektīvs ir vergu darbs vispār?
4) cik droši ir dzīvot ja tu esi atkarīgs no vergiem kas sapņo tevi uzdurt uz mieta?

/Tu laikam domā ka sorosveidīgie vēlas uzbūvēt tavu skaifai progresoru utopiju un viņiem baigi piš kolaideri un kosmiskie lifti lol./

a citādi viņi nosprāgs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-27 15:57 (saite)
Atkal zīmē pilnīgi safatnazētu ainu un tad atspēko. Trademark Ctulhu.
Kādi isis kādi "sapņo uz mieta uzdurt"? Te nav nekāds feodālisms. Neviens pat īsti nezina, kas stāv aiz visām korporatīvajām interesēm, kādi cilvēki, kuri no tā gūst peļņu, kuri ir useful idioti. Iedomājies PSRS, tikai pa visu pasauli. Vai PSRS kāds uz mieta uzdurt gribētājs imel kaut mazāko šansi ko izdarīt pret faceless birokratūru, kuras galvgalī bija tādi kā Berijas et al? Ne mazāko. PSRS pat nesabruka tāpēc, ka kāds bija neapmierināts, bet tāpēc, ka marxizms nestrādā.

Un nevajag runāt par efektīvumu. Arī sovokā politbuirojam bija piedrāzt darba efektīvumu, kamēr visas galvenās jomas bija nosegtas. No neefektīva darba necieta Politbiroja locekļi, tikai citi tādi paši neefektīvi iedzīvotāji, pelēkās masas.

Treškārt, nebūs gluži TIKAI mežonīgs fanātiķu pūlis. Būs tas, kas jau šobrīd pamazām kļūst par realitāti. Paklausīgi, inteliģenti, bet vāji baltie cilvēki, kas veic visu darbu, maksā nodokļus, kalpo kā uzticami aģenti savām valdībām un nignogu bari, kas viņus turēs pietiekami iebiedētus, lai tie vdrug nesāktu nacionāli asociēties un cīnīties par SAVĀM tiesībām + nignogu draudu kā ieganstu izmantos politiskā klase, lai attaisnotu policejisku uzraudzību un cenzūru, cīnīsies pret rasizmu un visādām "fobijām" starp nepaklausīgajiem baltajiem cilvēciņiem.

"a citādi viņi nosprāgs :)"

Le fuck? Eu nu, attopies no tās šļuras. Labāk ej atpakaļ slaucīt piekto labeni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-27 16:14 (saite)
Nu redzi tieši tāpat kā marxizms nestrādā, verdzība arī nestrādā, jā privātas armijas jā elite aiz sienas, bet sovokā arī tas viss bija un - čušš.

/ Paklausīgi, inteliģenti, bet vāji baltie cilvēki, kas veic visu darbu, maksā nodokļus, kalpo kā uzticami aģenti savām valdībām un nignogu bari, kas viņus turēs pietiekami iebiedētus,/

Tu runā par neiespējamu līdsvaru. Vai nu šis vājo cilvēku kontingents iznīks vai nu kļūs stiprs.

Also jā citādi viņi nosprāgs, jo tupa nebūs elektrības un tā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-27 16:38 (saite)
Turpini būt naivā neizpratne par to kas notiek realitātē. Kolbu brāga un Strugacki tavam prātam kalpojuši slikti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-27 16:43 (saite)
Tu zīmē tik stulbu pasaules eliti, ka man ir smieklīgi.

[ok, galvenā problēma ir iekš tā ka nekādas vienotas pasaules elites [vēl] nav, ir reģionālās un viņas kasās. Dolbojobus homini vulgaris.]

Patiesībā mums izmisīgi vajag tos globālos reptiliāņus, lai viņi vienreiz saorganizējas, citādi m'[es toč varam beigt slikti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-27 17:10 (saite)
Nu, piemēram, ES globālistu elites nebūt nekasās. Kasās viņi visi kopā pret vietējiem nacionālistiem, kas vēlas nosargāt savu dzīves veidu un vidi pret piediršanas.

Btw, kā tavs naivisms attiecībā pret gflobālistu eliti (zomg, viņiem vergi nav izdevīgi) sadzīvo ar tavu multeniski distopisko uzskatu, ka, piemēram, Viduslaikos 99% cilvēku bija stullbi un nabadzīgi mežoņi? Kā tad tajā laikā, daudz vājāka, mazāk konsolidēta aristokrātija varēja izdzīvot, nodrošināt sev ūdeni, ēdamo un visu citu? Vai varbūt tu vēlies pārskatīt savu uzskatus par ļaunajiem senajiem laikiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-27 17:13 (saite)
Piezīmēsim ka tai aristokrātijai tas beidzās ar paņemšanu uz dakšām, sk. visu revolūciju virkni sākot ar franciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-27 18:06 (saite)
Mhm, pēc vairāk kā 1000 gadu netraucētas valdīšanas. Kādi lūzeri lewl. Un kopš kura laika tās revolūcijas taisīja parastie plebi ar mietiem. Tie bija tādi paši aristokrāti. Vieni nomainīja citus, bērns.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-27 18:11 (saite)
Nu tas, ka tehnokrātu elitēm būs jānomaina tirgotāju elites (tavā terminoloģijā brahmani nomaina vaišjas)nav nemaz tik mazvarbūtīgi. Iespējams ka daudzas problēmas rodas no tirdznieciska skatījuma uz problēmām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-06-27 16:20 (saite)
also: ja grib mierīgus un paklausīgus, tad nav labi sarīkot ārēju ienaidnieku. Ārējs ienaidnieks konsolidē. Tātad hipotētiskie niggeru bari nevis paklausīgos baltos turēs paklausībā, bet nostrādās kā ārējs ienaidnieks, palaidīs KKK veidīgu kustību organizēšanos un beigu galā pilsoņu karu. Tas ir tas ko vajag elitei?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-27 16:39 (saite)
Elite saka, ka KKK veidojas, jo Putins. XD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-27 16:44 (saite)
abstrakts putins vs konkrēta vardarbība uz vietām? Otrais var pārsvērt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-27 17:13 (saite)
Bet viņi taču tieši to ari saka, ka Putins vainīgs pie right-wing sacelšanās Rietumos. Vot Trampu putins ievēlēja un tagad skalo nabaga eiropiešiem galvas, lai vēl par "nacistiem". Poļi un Ungāri arī obvious Putina sabiedrotie, jo tikai Putina draugi nevēlas, lai viņu bērnus varotu smirdīgi pakiji leul. Tā taču ir oficiālā propaganda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-27 17:16 (saite)
Nu labi bet ko tas maina lokāli? Mums teiksim ir kara stāvoklis pilsētā starp vietējiem un agresīviem atnācējiem, vietējie sāk organizēties. Lai sevi aizstāvētu. Ko te ietekmē apsvērumi ka pasākumu iniciījis vai nav iniciējis putins?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-27 18:07 (saite)
Maina to, ka tad vietējos "nacistus" var dehumanizēt un apspiest. Šobrīd tas jau sācies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-06-27 18:09 (saite)
Jā kaut kas tur nav līdz galam izdomāts es jau nesaku ka esmu sajūsmā par šo inkluzivitāti as sač. Es tikai saku ka tā ir šaušana sev kājā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?