gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Atkal zīmē pilnīgi safatnazētu ainu un tad atspēko. Trademark Ctulhu.
Kādi isis kādi "sapņo uz mieta uzdurt"? Te nav nekāds feodālisms. Neviens pat īsti nezina, kas stāv aiz visām korporatīvajām interesēm, kādi cilvēki, kuri no tā gūst peļņu, kuri ir useful idioti. Iedomājies PSRS, tikai pa visu pasauli. Vai PSRS kāds uz mieta uzdurt gribētājs imel kaut mazāko šansi ko izdarīt pret faceless birokratūru, kuras galvgalī bija tādi kā Berijas et al? Ne mazāko. PSRS pat nesabruka tāpēc, ka kāds bija neapmierināts, bet tāpēc, ka marxizms nestrādā.

Un nevajag runāt par efektīvumu. Arī sovokā politbuirojam bija piedrāzt darba efektīvumu, kamēr visas galvenās jomas bija nosegtas. No neefektīva darba necieta Politbiroja locekļi, tikai citi tādi paši neefektīvi iedzīvotāji, pelēkās masas.

Treškārt, nebūs gluži TIKAI mežonīgs fanātiķu pūlis. Būs tas, kas jau šobrīd pamazām kļūst par realitāti. Paklausīgi, inteliģenti, bet vāji baltie cilvēki, kas veic visu darbu, maksā nodokļus, kalpo kā uzticami aģenti savām valdībām un nignogu bari, kas viņus turēs pietiekami iebiedētus, lai tie vdrug nesāktu nacionāli asociēties un cīnīties par SAVĀM tiesībām + nignogu draudu kā ieganstu izmantos politiskā klase, lai attaisnotu policejisku uzraudzību un cenzūru, cīnīsies pret rasizmu un visādām "fobijām" starp nepaklausīgajiem baltajiem cilvēciņiem.

"a citādi viņi nosprāgs :)"

Le fuck? Eu nu, attopies no tās šļuras. Labāk ej atpakaļ slaucīt piekto labeni.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?