gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-06 07:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Attiecībā uz to geju un beķeru tiesas spriedumu. Tie, kas cenšas kaut ko te dirst par procesuāliem pārkāpumiem pūš miglu acīs. ASV ir ļoti izteikts bias šajos jautājumos un nekas analogs nekad nebūtu noticis nedz mazlemu nedz žīdu biznesu. Lokālajās tiesās sēž pārāk daudz politisku aktīvistu. Par laimi tīrīšana viņiem tur jau sākusies.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2018-06-06 22:37 (saite)
Muļķības. Tā nebija parasta plauktā nolikta kūka. Cik saprotu, tā bija īpaša laulību kūka, uz kuras parasti ir individuāli veidojumi, varbūt pāra figūriņas utt., turklāt konkrētas detaļas tiek norunātas personīgi. Cepēja arguments bija, ka tās ir mākslinieciskas izpausmes (kas parasti tiek augstāk vērtētas nekā standarta uzraksta veidošana). Brīvā valstī nevienu nevar piespiest tevi mākslinieciski izpausties veidos, kas tev nav personīgi pieņemami. PSRS gan gandrīz visi mākslinieki tā darīja – un pat zinātnieki darbu ievados slavēja partiju un Ļeņinu, jo saprata, ka bez tā nekur tālāk netiks. SJW laikam ļoti gribas atpakaļ šo piespiedu kārtību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-07 18:08 (saite)
Lieki teikt, ka arī muslims vai ordodoksāls žīds uzskata pideru laulības par kaut kādu sātanisku abomināciju, ko spēj pieļaut tikai grimušas valsts, tāpēc noteikti atteiktos piedalīties jebkādos projektos to sakarā. 100%, ka visādi ķīmiķi un pinjoni ASV neceltu iebildumus pret viņu atteikumiem. Kristiešiem uzbrukt ir ne tikai ļauts, bet katra laba kultūrmarksista pienākums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?