gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-05-24 10:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mileniāļi ir sērga. Sūdīgākā paaudze. Nav brīnums, jo mūs audzināja paaudze, kas bija pamatā pēckara bērni. Tur dominēja domas par mieru un saticību un pilnīgi tika nomēztas malā idejas par konkrētību, objektivitāti un patiesību, jo tas viss vairo 'neiuecietību' vai ne. Pat neiecietība pret meliem un vardarbību mūsdienās ir slikti, jo mēs taču esam soooo toooolerant. Varbūt tās tādas jebkura liela kara mieles. Nu nē, ne jebkura, WW2 laikam tomēr ir izņēmums, īpaši ņemot vērā, ka imunitāti zaudējušajam organismam pēc tam uzbruka marksisma griba un vēl ar vien raustās tās drudža paliekās.
Cerams, ka tie sīči, kas aug tagad nebūs pilnīgi degradēti savu vecāku ietekmē un spēs saskatīt lieta kādas tās ir, nevis kādas to vecāki-eloji vēlētos ieredzēt viņu acīs. Neesmu optimists, bet ir ticība.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2018-05-24 10:32 (saite)
Ja mileniālim ir sakarīgi vecāki, kuri pamanījuši un novērsuši atprātošanas mēģinājumus, tad bažām nav pamata.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]brood
2018-05-24 10:47 (saite)
P.S Pītersona taču māca pašam augt, nevis meklēt utis ārpus sevis. Tad jau nav redzamas atšķirības starp Tavu un soc. warriors psiholoģiju!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-24 10:51 (saite)
Kur es meklēju problēmu ārpus sevis? Es personīgi cibā nepostēju personīgas žēlabas un visu šaizi par sevi uzņemos 100% uz sevis. Sociāli un politiski komentāri to neatspēko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brood
2018-05-24 11:00 (saite)
Bet nevar tā vispārināt, ka paaudze ir sērga! Mūsu paaudzē ir daudz talantīgu, gudru, veiksmīgu, objektīvu cilvēku, kas nes un rada visu labo un gaišo. Tas, ka kaut kādas low klases barojās no kreisās ideloģijas un baltu sauc par melnu un otrādi, to neatsver! Uz viņu interesēm ir balstīts tirgus segments un pofig. Nothing personal just business. Ieteiktu par to necepties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-24 12:34 (saite)
Jā, es zinu, ka mūsu paaudzē ir arī okej cilvēki. Kur es apgalvoju pretējo?
Smieklīgais ir apgalvojums, ka kreisā ideoloģija baro 'low classes'. Tu ko, no 19tā gadsimta? Mūsdienās kreisais ingoscs ir ekskluzīvi middle/high class hobijs. Tobiš, bagātu vecāku bezdarbnieki bērni, kam nav kur sevi likt un tādējādi atrod sevi cīnoties ne par ko. Rebel without a cause nekad nav bijis tik umestnijs jēdziens kā mūsdienu kreiso vidē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2018-05-24 10:49 (saite)
'Atprātošana' ir labs jēdziens. Ļoti daudz redzams no t.s. 'izglītotajiem' še pat cibā. Veiksmīgi atprātoti. Fanīgi, ka pat PSRS laiku ideoloģiskā presūra nespēja iepotēt cilvēkiem tādu stulbumu un tik efektīvi, tā it kā viņi paši ticētu, ka paši to ir izgudrojuši. Kultūrmarksisms ir savā ziņā ģeniāls.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brood
2018-05-24 11:13 (saite)
PS Es tagad sēžu parciņā un lietoju bezlimita netu telefonā un komunicēju ar visu pasauli visos medijos! Ja šī nav pati labākā paaudze cilvēces vēsturē, tad es nez. Lai kāds pierāda pretējo!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2018-05-24 11:20 (saite)
No Hermaņa grāmatas par V.Freimanes teikto:
"Mani interesē kreisuma izcelsme vācu sabiedrībā. Viņa (Valentīna Freimane) man pastāsta par kāda sava vācu drauga (kurš dzīvoja VDR pusē) teikto. Ka mums Latvijā paveicies, ka sociālisma iekārtu bija jāceļ PSRS ietvaros, nevis kā atsevišķai sociālistiskai valstij. Jo mēs Latvijā sociālismu piekopām krievu stilā. Ar visu to krievisko slinkumu, mānīšanos un nedisciplinētību. Krievu mentalitātes mīnusi šai situācijā izrādījās plusi. Turpretī Austrumvācijā viņi to komunismu cēla bez krievu klātbūtnes. Visā vācu kārtīgumā un pārcentībā. Un tur vairs nebija kur likties."

Mūsdienās vientiešiem ļauj noticēt, ka viņi ir vērtīgas skrūvītes un dod neatsveramu ieguldījumu piena upju liešanā un ķīseļa krastu mūrēšanā, tāpēc tagadējiem atprātotājiem veicas vēl labāk kā toreizējiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2018-05-24 12:05 (saite)
Gen Z būs vēl lielāka sērga par mums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-24 12:41 (saite)
Nav pat teikts. Nezinu. Bet laikam ticams, ka tur būs vēl lielākas ķorkas. Man par brīnumu daudzi jaunēkļi sākuši pieņemt konservatīvismu, tradicionālismu kā 'fadus', kurus paši līdz galam nesaprot, bet grib pieņemt dēļ kreiso ultradebīlisma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?