gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-05-14 01:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
classy


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2018-05-15 09:53 (saite)
Atkal demagoģija. Es tikai saku, ka ciešanas nav tikai kaut kas vispārēji objektīvs, izmērāms, bet arī iekļauj lielu daļu subjektīvā elementa. Tas jau nenozīmē, ka es saku "nu un", lai gan, sekojot tavai loģikai, principā mierīgi no dzīves drīkstētu aiziet jebkurš, kurš jebkurā savas dzīves posmā jūt lielas ciešanas garīgā vai fiziskā nozīmē. Ciešanas p ā r v a r - ja nezināji. Un ne obligāti fiziski izbeidzoties.
Jēzusmarija, ir ļoti daudzi nabadzīgi kristieši visā pasaulē, kuri tomēr izlemj laist pasaulē bērnus ar kādām nepilnībām, atšujies, kāda atšķirība, bagāti vai nabagi, beidz šķirot cilvēkus. Dzīvība ir dzīvība. Arī nabagi cieš - salīdzinoši - bet viņi tik un tā dzīvo. Wtf.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-05-15 09:55 (saite)
Ciešanas pārvarēt nozīmē ciešanas novērst, darīt tā lai ciešanu nebūtu. Elemantāri.

``Jēzusmarija, ir ļoti daudzi nabadzīgi kristieši visā pasaulē, kuri tomēr izlemj laist pasaulē bērnus ar kādām nepilnībām``

Viņu personiskā izvēle, protams, bet es teiktu ka aplama. Katrā ziņā tādu izvēli nevajag veicināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-05-15 10:07 (saite)
Jā, bet ir arī nenovēršamas ciešanas, ar kurām var iemācīties sadzīvot, un tas jebkurā gadījumā tiek darīts post factum. Jūsu gadījumā ir tā, ka pat netiek dota iespēja mēģināt tikt galā ar ciešanām, jo, redz, dzīvība ir ciešanas, dažādi varianti un variabilitātes tiek nogrieztas jau pašā saknē, pirms ciešanu fakta.
Mazināt izvēli nabadzīgiem cilvēkiem laist pasaulē bērnus - ar apgrūtinājumiem vai bez - ir jau tas pats 20. gs. pirmās puses stāsts. Atkal, tikai un vienīgi žēl, ka vēsture neko nemāca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-05-15 10:10 (saite)
/bet ir arī nenovēršamas ciešanas, ar kurām var iemācīties sadzīvot, /

Nutad mēs neradam nenovēršamu ciešanu subjektu, bet veicam abortu, elementāri.

Vot kas ir sevišķi pretīgi - tas ir kad visādi melnsvārču tipa morālisti veicina nabadzīgajiem izvēli laist pasaulē bērnus. Nē viņi nepalīdz. Viņi tikai moralizē un rada tiem cilvēkiem vainas apziņu. Kāpēc? Elementāri, jo viņi ir parazīti, viņiem vajag substrātu no kā baroties. Šāds substrāts ir daudz nabadzīgu ticīgo. Jo vairāk jo labāk. Padomā ar ko tu esi sasējies, Krišjāni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2018-05-15 10:22 (saite)
Starp citu šeit krišjāņveidīgie funkcionē precīzi tāpat kā boļševiki u.s. totalitārie līderi - uzsvars uz forsētu reprodukciju bija gan nazi vācijā gan psrs gan lūk melnsvārčiem. Kāpēc? Tāpēc ka visiem vajag vadāmas masas, nabadzīgas bet daudzskaitlīgas. Substrātu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?