gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-05-03 11:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti kā relatīvisti nekad neuzvedas atbilstoši sevis ķipa laid-back uzskatiem, kad jāizkauc sevis pašu ģenerētais morālais vai intelektuālais pārākums, bet faktu, ka viņi tajā brīdī apgāž pašu, pirms sekundes paģērēto, nekad neapzinās. Relatīvisms vienmēr tiek piedēvēts citu cilvēku "tikai viedoklim", bet ne savējam. To lopiņu smadzenes vajadzētu pētīt, lai saprastu kā ārstēt kognitīvo disonansi. Kazi, pasaule bez pēdējās varētu arī izvairīties no :decline:.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-05-03 15:30 (saite)
Es nelēkāju nekur prom. Tādi kā ingmars vai svenskterror apzināti pelna naudu ar teroristu, izvarotāju, slepkavu u.c. mrazajas importu, ar to lepojas, pie tam vēl neatteiktos ierobežot to cilvēku brīvības, kas šādām nelietībām pretojas. Es totāli atbalstītu viņu eksekūciju, ja tas apdraudētu manu tiešo vidi UN nebūtu labākas alternatīvas (viņi nāk pie prāta, vai udaļajetsa vosvojasī). Tu pareizi pieminēji, ka pagaidām Latvijā šāds risks ir tikai eventuāls, bet, ja būtu zviedrs vai vācietis, kura persona un tuvie ir tieši apdraudēti pateicoties šiem kretīniem, es jau sen būtu 'radikalizējies' krietni tālāk. Pagaidām pietiek ar tēmas cilāšanu, lai kretīni nedomā, ka neviens neko nemana vai, ka visi atbalsta nelietību.
Totalitārismus un etno-geno-cīdus nevar apkarot, kad eļļa jau izlieta, to jāsāk, kad parādās pirmās pazīmes šajā virzienā. Cilvēki, kas tādas lietas atbalsta un veicina, ir ārpus labā un ļaunā. Survival > all.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-05-03 15:50 (saite)
Pēc tevis rakstītā var secināt, ka šajā gadījumā tu esi slepkavas pusē un viņa rīcību uzskati par attaisnotu. Tā ir?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-05-03 18:00 (saite)
Ņemot vērā visus tos birtu pilsoņus, kas tikuši noslepkavoti pateicoties Coxam, es teiktu, ka rīcība ir attaisnota daļēji. Kā jau teicu, kamēr pastāv demokrātiskas ierīces, jāmēģina visu, lai novāktu coxus no grožiem, bet kad tās vairs nestrādās un coxi kontrolēs valsti tā pat kā to sāka darīt agrīnā boļševiku vara 20ā gs. sākuma Krievijā, tad all betts are off. Nav konkrēta demarkācijas līnija, kad ko manā uztverē drīkst darīt obv. Ne velti notiek iedalījums radikāļos (kā es) un citos, kas ir mērenāki un citos, kas vispār ir centrā un all in between, bet uzskata to pašu ko es. Tas jau atkarīgs no tā cik kurš vērtē savas vides/cilts saglabāšanos in the front of adversary un cik kurš gatavs ilgi gaidīt un dancot, līdz pienāk brīdis, kad tev pie deniņiem ir pistole. Kura spektra puse ir 'labāka' jau ir filosofisks jautājums. Es teiktu, ka survival > all filazofija ir pati eksistenciālāk nepieciešamā jebkuram. Pat ja tas jebkurš to neapzinās.
Ne velti ir ideja, ka diegabikši varbūt ieži ir useful idiots. Darviniskās evolūcijas defekti, kas paši to neapzinoties, gandē sevis un savas kopienas/kultūras tālāko attīstību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?