gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-04-08 21:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cibas lietotājs [info]gedymin uzskatāmi demonstrē kādā veidā kreisā domāšana bīstami traumē cilvēku smadzenes. Bīstami tādā nozīmē, ka šie indivīdi kļūst bīstami citiem indivīdiem, kas nevēlās totalitāru, noteiktā veidā smadzenes skalojošu valsts aparātu. Lūdzu, biedri, uzmanieties no tādiem kā viņš un uzraugiet savu valsti!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-04-10 00:14 (saite)
Un vēl tāds jautājums

Dunduks X (piemēram es) grib izprast kādu mākslas veidu

viens mākslas pazinējs viņam teiks kko vienu, otr kko otru, kā dunduks (kurš lietas nezina bet grib uzzināt) var izlemt kura padomus ņemt ausīs? Kurš ir pazinējs, kurš tikai tēlo?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-10 00:32 (saite)
Ja tiesām ir interese eksplōrēt tēmu, kaut ko par to iemācīties, saprast, tad ir vērts ņemt vērā visus viedokļus, jo īpaši no cilvēkiem, kas apēduši pudu sāls šajā jomā, bet galējā sapratne nekad nepienāks no kāda cita cilvēka uzklausīšanas. Tikai no tiešas pieredzes. Tas jau pat nav tikai mūzikas vai mākslas jomā, bet par dzīvi kā tādu. Tu nevari aprakstīt vai ielikt konkrētos rāmīšos savu dzīves pieredzi. Tā ir kā atklāsme, vīzija, aptuvens tēls, uz kā tu balsties. Ja sāksi to aprakstīt, tev tas neizdosies. Būs virkne nenozīmīgu faktu stenogrāfija, bet ne tas ko mēs saucam par 'pieredzi'.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?