gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-04-01 21:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
britu "right-wing" valdība


Iedomājieties kas būs tad, kad pie varas tiks staļinists Korbins ar savu cilvēkmēslu komandu. Jūkej iz dūmed.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-04-02 12:37 (saite)
Jebkurā gadījumā man patīk kā šī ir ļaunā right-wing politika, par ko ļevaki, tajā skaitā arī daži cibiņi ir iteikušies tieši šajā ierastajā manierē. Nez ko tad viņi sagaida no eirokomunistiem iekš leibōra. Droši vien gulagus baltajiem cilvēkiem un šaria likumus pilnībā nomainām common law.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-04-02 14:49 (saite)
Saprotu, ka tev plati nomainīt ir gaužām sarežģīti, bet pamēģini padomāt arī šad un tad.
Tātad, agrāk bija kaut kādas sharia laulības, par kurām valsts, visticamāk, nemaz nebija informēta. Tagad parādās ierosinājums likt šiem reģistrēt savas laulības tā, kā pie mums pieņemts. Respektīvi, ievērot mūsu likumiskās normas, kuras pārtrumpo viņu kulturālās.

Tagad, vai tas vairāk izklausās pēc right-wing vai left-wing stila ierosinājuma?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-02 15:20 (saite)
Nē, vienīgais normālais variants kā rīkoties būtu pateikt "when in Rome...etc etc". Vai arī pissiet nah. Nekādus te 'mēs leģitimizējam jūsu mežoņu huiņas caur saviem birokrātiskajiem pribambasiem tā, lai jūs varētu šeit palikt un dzīvot savas parazītiskās kultūras anklāvos'. Ja grib precēties, tad tikai atbilstoši vietējiem noteikumiem. Ja ir jau precēties, uzrādīt šo sievu. Pēc paša izvēles. Visas pārējās likuma priekšā jāuzskata par nesaistītiem cilvēkiem. Dabiski cietums pedofiliem, pat ja viņi ņemas ar savām arābu sekslellēm. Ļoti vienkārši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-04-02 15:37 (saite)
o_O

Bet tas ir tieši tas, kas tiek rosināts. Sharia laulības ir notikušas, notiek un notiks, bet tas ir kaut kāds rituāls, kas ārpus sava interešu pulciņa ņihuja nenozīmē. Tagad tiek pateikts - ja reiz precaties, tad davai, atbilstoši vietējiem noteikumiem. Un ja stāstāt par to, ka esat vīrs un sieva pēc šariata noteikumiem, bet neesat to noformējuši pēc vietējiem noteikumiem - davai, maksājiet sodu.

To pedofīliju tu vienmēr cel augšā tā, it kā tā būtu specifiskos gadījumos atļauta. Jau kuro reizi - tai NAV sakara ar laulību statusu. Nu nav likumā par age of consent teikts, ka "vispār no tik un tik gadiem drīkst, bet ja precējušies, tad kaut vai bāz pimpi bērnu ratiņos". Un arī likumos, kas regulē laulību, nav teikts "ja kaut kādā mistiskā veidā esi pamanījies noprecēt bērnu, tad likums par age of consent uz tevi neattiecas, laimīgu pišanos!". Tās ir nesaistītas lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-04-02 17:46 (saite)
Labi, jādod viņiem šaubu rūme. Gan jau redzēs kā tas viss izpaudīsies praksē, zinot esošās partijas līnijas attiecībā pret diversajiem nabadziņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-04-02 18:17 (saite)
Ja vispār izpaudīsies. Pagaidām tas, ko tas revjū ir konklūdējis ir ne augstāk par kaut kāda ierosinājuma līmeni. Tikpat labi to var nolaist podā, un turpināt pa vecam. Es tikai par to, ka ja šitais tiktu pieņemts, neredzu iemeslu uzskatīt, ka tas kaut ko pasliktinās jebkādā veidā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?