gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-30 12:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja salīdzina visus krievu(žīdu?) režisorus no sovoka laikiem, tad Marks Zahārovs laikam kopumā manā topā ieņemtu pirmo vietu. Tīri kvantitāte/kvalitāte izteiksmē. Vēl ir patikuši Mihalokovs, Gaidajs (obv.), Germans, Solovjovs, Sokurovs, Aronofskis (tas kurš Okno v Pariž un Fontan uztaisīja - iespējams mazāk zināms plašai publikai) un droši vien vēl vesela čupa režisoru, kuru filmas esmu redzējis un baudījis, bet neesmu piefiksējis, ka tas ir tas pats režiks. Kā jums?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-03-30 21:56 (saite)
Hah, interesanti. Tā kā neesmu gandrīz vai nemaz skatījies krievu TV kanālus kopš Putins līdz galam nostiprināja savu varas vertikāli, nezinu nedz par Ņikitas nedz citu krievu intelektuāļu izpausmēm ēterā. Vai vari aptuveni pateikt kā Miha izpērk grēkus? Un paldies par komentu, tagad noteikti būs manā "to watch" listē nogurdinātie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-04-02 08:24 (saite)
Esmu tikai ļoti fragmentāri dzirdējusi viņa cieņas apliecinājumus vadonim, un to, cik šovinistiski pret Ukrainu viņš tulkoja savu jaunāko filmu "Saules dūriens", kaut sižetiski tai ar Ukrainu nav nekāda sakara. Nevaru izšķirties, vai noticēt, ka viņa filmas ir daudz gudrākas par viņu pašu, vai arī, ka viscaur ļoti gudrs un viltīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?