gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-19 15:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
(((viņi)))
https://www.biblebelievers.org.au/expelled.htm
Tūlīt pateiks, kas sūdīgs avots un es ir antisemīts (smieklīgs/viltīgs jēdziens, ņemot vērā, kā lielākie žīdu nīdēji paši ir semītu grupai piederīgi).

Enīvej, ko mēs no tā varam secināt? Visi pārējie ir genocidāli maniaki un ļaundari pēc savas dabas un nez kāpēc irracionāli ienīst žīdus.

Žīdiem ir kaut kādas nacionāl/etnisk/reliģiozas īpatnības, kas viņus padara par nevēlamiem vairumā zemju, kur viņi nav pamatnācija, tāpēc derētu sākt strādāt pie savām problēmām, nevis tikai vainot citus un censties izspiest pašlabumu no sava mūžīgā upura sindroma.

Trešais variants?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-03-21 00:40 (saite)
Tādi, kas radīja šo civilizāciju un demokrātiju, piemēram.
Anyway, mans points ir sekulārisms kā varas dalīšanas princips, nekas vairāk. Tavs mērķis obv. ir "dezinficēt" kultūru no mūsu kristīgās kultūras vispār. Tas nav viens un tas pats. Es, teiksim, labprāt dezinficētu mūsu kultūru no ateisma, bet nekad neiestātos par šādu iniciatīvu institucionalizēšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-03-21 02:12 (saite)
Kristieši nebija pirmie kas ieviesa demokrātiju. Just sayin.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-03-21 04:10 (saite)
Tomēr kristieši radīja parlamentāri-konstitucionālu demokrātiju, kuras pamatā ir brīvības koncepts. Republikāniskajiem romiešiem un grieķiem brīvība un griba kā koncepti vai politiskās kārtības atskaites punkts vispār neeksistēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-03-21 06:33 (saite)
Ja es būtu "parlamentāri-konstitucionālas demokrātijas" cienītājs tad droši vien šo vēstures pagriezienu novērtētu atzinīgāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?