gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-19 15:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
(((viņi)))
https://www.biblebelievers.org.au/expelled.htm
Tūlīt pateiks, kas sūdīgs avots un es ir antisemīts (smieklīgs/viltīgs jēdziens, ņemot vērā, kā lielākie žīdu nīdēji paši ir semītu grupai piederīgi).

Enīvej, ko mēs no tā varam secināt? Visi pārējie ir genocidāli maniaki un ļaundari pēc savas dabas un nez kāpēc irracionāli ienīst žīdus.

Žīdiem ir kaut kādas nacionāl/etnisk/reliģiozas īpatnības, kas viņus padara par nevēlamiem vairumā zemju, kur viņi nav pamatnācija, tāpēc derētu sākt strādāt pie savām problēmām, nevis tikai vainot citus un censties izspiest pašlabumu no sava mūžīgā upura sindroma.

Trešais variants?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-03-19 21:03 (saite)
Okej, ja tava aizmugurējā doma ir žīdi ir balti un pūkaini un viss tas antijūdisms vēstures gaitā cēlies tikai no tā, ka visi pārējie ir ļauni ksenofobi, tad, protams, tālāk par šo tēmu vismaz ar tevi runāt nav vērts. Tava pozīcija ir skaidra.

Btw, tāds mazliet atstatus momentiņš. Kā tu vērtē Bibī Netanjahu? Viņa atbalstu Trampam. Viņa agresīvo bezkompromisa nacionālismu, viņa sienu būvēšanu, faktu, ka vinš pasūta nahuj pat Sorosu? Fakts, ka pašreizējie Izraēlas likumdevēji ir ultranacionālisti, kas deportē nēģerus u.c. aizdomīgus elementus. Doesn't ring any bells? Viņi ir morāli leģitīmi tā uzvedoties?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2018-03-19 21:41 (saite)
1) Man nav aizmugurējās domas;
2) es nevienu kopienu neuzskatu par "baltu un pūkainu", tāpat kā nevienu neuzskatu par apriori nīstamu;
3) man nav īpašu simpātiju pret ebrejiem, nav pat neviena drauga vai tuva cilvēka viņu vidē, un viņu kultūru es pavisam nesen esmu sākusi tuvāk iepazīt;
4) pret Netanjahu man ir emocionāli neitrāla attieksme un ļoti maz zināšanu; par Izraēlas ārpolitiku zinu maz, un pieņemu, ka viņiem ir savi iemesli (racionāli vai emocionāli) atbalstīt Trampu utt.
5) nacionālisms, pat ultranacionālisms Izraēlā un daļā jūdu kopienas ir pastāvejis vienmēr, tad nu gan jaunums!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-19 21:51 (saite)
Okej. Forši. Par pēdējo punktu. Vai tas ir okej.

"nacionālisms, pat ultranacionālisms Latvijā/Vācijā un daļā latviešu/vācu kopienas ir pastāvejis vienmēr, tad nu gan jaunums!"

Vai tas ir neitrāls izteikums, no kā nekas neizriet. Tev par to nav value judgement? Jā tā, vai tu personīgi pret to neiebilsti. Izraēlas gadījumā tieši pie varas ir ultranacionālisti. Tad būtu okej, ja tādi paši pie varas būt Vācijā, Latvijā, ASV? Tas nav jautājums uz aizbēršanu vai pat retorisks. Atbilde var būt jā vai nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2018-03-19 21:56 (saite)
Es personiski negribētu dzīvot valstī ar ultrancionālistisku valdību, tāpēc savu politisko tiesību robežās darīšu visu, lai šādu situāciju nepieļautu.

Kas attiecas uz citu valstu valdībām - skatos uz to pārsvarā pragmatiski: cik lielā mērā tas var apdraudēt mūsu intereses. Katrā ziņā simpātisks man nešķiet nedz cionisms, nedz panarābisms, nedz citi šāda tipa radikālismi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-19 22:31 (saite)
Vai Izraēlas sienu būvēšana un aizdomīgu indivīdu deportācija ir okej objektīvi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2018-03-19 22:39 (saite)
Izraēlā ļoti daudz kas nav OK, un Izraēlas iedzzīvotāji (gan jūdi, gan arābi, gan kristieši) paši par to mēdz žēloties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-03-20 00:26 (saite)
Tas ir ok, jo tas ir pret arābiem/muslimiem/teroristiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?