gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-18 20:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Konservatīvas sievietes ir skaistākas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-03-18 22:23 (saite)
kādā vaidā vairāk jebļas ir saistīts ar vairāk bērnu? Par gumijas izstrādājumiem neko neesi dzirdējis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-03-18 22:50 (saite)
Konservatīvais gals salīdzinoši skeptiskāk izturas pret praktiski jebkādu dzimstības kontroles formu, kontracepciju ieskaitot. Jo drāšanās prieka pēc tak nav tikumīga, un tā. Visādi tur "īsta mīlestība gaida" tipa pasākumi tak arī ir šamo lauciņš, tāpat arī centieni ierobežot ar dzimumdzīvi saistīto jautājumu apspriešanu veselības mācības stundās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-19 06:31 (saite)
Ar dzimumndzīvi saistīto jautājumu apspirešana mūsdienās tiek firmly bīdīta no Gramšik & Co skolas, tāpēc pret to ir pretestība, nevis tāpēc, ka kāds māca gurķim uzstiep prezervatīvu. Tiek normalizētas deģenerācijas, stāstīts kā tev vajag 'explōrēt savu sexualitāti' un tādā garā. Tā NAV izglītošana, bet indoktrinācija, pie tam galēji kaitīga. Ķipa kļūsti par debīlu deģenerātu, mēs skolotāji, tev palīdzēsim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-03-19 08:35 (saite)
Bullshit. Nestāsti, ka neesi dzirdējis par tādu herņu, kā "abstinence-only education" štatos, kas cita starpā mēdz izslēgt arī jebkādu informēšanu par kontracepciju un reproduktīvo veselību. Iemesli tādas eksistencei nav "pretestība indoktrinācijai", bet klasisks gadījums pienaglotā sprāgoņa kultistu ietekmes rezultātam skolās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-19 14:09 (saite)
Es taču neiebilstu, ka no galēji konservatīvā gala arī nenāk laukā kaut kādi sūdi. Tur jau tā problēma. Gan vienam gan otram flangam ir tendence uz extrēmu sevis asertēšanu. To nekad nedrīkst pieļaut. Vācija ir brīnišķīga experimentāla evidence. No gitlera līdz merkelei. Kādam vajdzētu par to monogrāfiju uzrakstīt.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?