gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-10 21:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Btw, tas, ka kādreiz tev kaut ko uzdiršu vai citādi rupji izsakos nenozīmē, kas es tevi ienīstu vai gribu būt riebīgs principa pēc. Tas tā. for the record. Arvisiem cibas jūzeriem, kuriem bieži sanācis ķildoties, ķildošanās bieži vien sākās tieši tāpēc, ka bija interesanti kontaktēties ar cilvēku. Cilvēks ar radikāli citādu viedokli, bet ļoti daudz domu bagāžu aiz sava viedokļa, līdz ar to daudz ko runāt. Piem. mums ar Hederu vai Krii nesaskan viedokļi par vīriešu/sieviešu vēsturisko attiecību būtību, bet varam arī normāli un interesanti par to parunāties. Izņēmumi ir tikai tādi kā diegabiksis, kas ir ģibila un cilvēki, kas ir beisiklī tautieši knābji un kindzuļi, peim. pinjons un ctulhu. Pirmais ienāk tikai, lai uzdirstu vai pajokotu (dažreiz asprātīgi, par to viņu nedaudz mīlu), otrais ir willfuly pieņēmis ciema idiota lomu, kas lien internetos, lai dirstu jerundu. Visi pārējie puslīdz aktīvie cibiņi, neraugoties uz viedokļu atšķirībām, man ir interesanti un asumi savstarpējā komunikācijā no manas puses nav personīgas nepatikas izpausme, bet riebums pret izteiktajām idejām. Kaut kā tā.
Un vispār, lamāties ir forši un to vajag. Tas ir šīberis, kuru šad tad jāpaver, jo uzspēlēta etiķete ar laiku sapiš mozgas. Ja gribās pateit BĻAG, tad jāsaka BĻAĢ un viss bļaģ.

edit: vēl Honeybee. Cilvēks ar ķipa akadēmisku izglītību, bet bez spējas vai gribas piedalīties diskursā zem patriarhālās loģikas žņauguiem


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2018-03-11 12:48 (saite)
Iedziļināties, ne iedziļināties, bet vismaz pirms uzdiršanas izlasīt pietiekami lēni, lai saprastu, par ko tieši grib uzdirst, ir slavējams ieradums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?