gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-02-28 06:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Paskatoties uz politiskajiem un sociālajiem procesiem pēdējo laiku Rietumos kļūst skaidrs kāpēc gandrīz visur un visos laikos sievietei netika doti rokās varas groži ārpus mājas pavarda. Tas, kas notiek šobrīd bija tieši tas, ko paredzēja cilvēki senatnē un ieviesa tradīcijas, lai to nepieļautu. Visticamāk arī pats vājais dzimums bija pietiekami vieds, lai saprastu, tāpēc nav pieredzēti nekādi nopietni "sieviešu dumpji" atšķirībā no vergu, zemnieku u.c. tiešām apspiestu cilvēku aktivitātēm.
Ja cibas kontingents ir puslīdz atbilstošs spogulis globālajam stāvoklim, tad acīs krīt, ka vis nesaprātīgākā ir tieši izglītotā meitiešu daļa, jo blakus regulārajam komplektam, emocijās un subjektīvismā bāzētai spriešanai, evolucionāri izstrādātam manipulatīvismam, kas ļāvusi gūt ietekmi pār vīriešiem ne tikai labā izskata dēļ, klāt nācis pamatīgs entitlements un nepamatoti augsts pašvērtējums. Sorī, ja tu turpini uzvesties kā bāba un spriest kā bāba, tev vēl ar vien labākā vieta ir ķēkšā un tu to zini. Protams, Wisdom šobrīd ir 'dump stat' visiem, neatkarīgi no dzimuma.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-02-28 18:14 (saite)
Tik nez kāpēc pat ofisu darbos ir pārāk daudz patriarhijas or so they say. Visa verhuška, pat ja tie ir meil feministi, vieniem vienīgiem vait meiliem piestūķēta. Ņeporjadok, odnako.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vaiksts
2018-02-28 19:04 (saite)
Patriarhijas vienmer bus par daudz. Feminisms vai jebkurs cits -isms nav par taisnigu 50/50 sadalijumu, tas ir meginajums konkuret un parspet un tam tiek izmantoti visi lidzekli un tas nekad neapstasies pie sasniegta. Tas ir dabiski un tur nav ko nosodit, konkurence ir civilizacijas galvenais dzinejspeks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-02-28 21:15 (saite)
Nu jā, selavī. Tikai man liekas, ka konkurence starp vienas sugas pretējā dzimuma specimeniem ved uz postu. Vismaz, ja konkurence notiek par vienu un to pašu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-03-01 23:43 (saite)
kurā vietā tur sanāk posts, ja indivīdi konkurē, tad kāda starpība kādi dzimumi? Nu ja pēkšņi seksistiem, rasistiem izrādītos taisnība, tad vienkārši viens/a no dzimumiem, rasēm konkurences rezultātos būtu pārstāvēts vairāk nekā otrs. Tas arī viss. Galvenais lai konkurence godīga, visiem vienādi noteikumi, tad kas sanāk tas sanāk, empīrika saucas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-02 00:03 (saite)
Posts ir tad, kad konkurē par nepareizajām lietām. Zirgam nav jākonkurē ar ķenguru lekšanas pējā un ķenguram nav jāspēj vilkt karieti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-03-02 00:06 (saite)
Tas tā ir, ja mēs runājam par specializētām lietām, bet cilvēks ir tāda visai universāla padarīšana, viņš domā. Konkurence jau ir domāšanā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-02 00:43 (saite)
Arī domāšana atšķiras. Cibas leitestie ir tipisks piemērs. Nebūtu slikti veikt plašu salīdzinošo analīzi sievieš/vīrieš humanoīdu ierakstu saturiem, stiliem u.c. parametriem, teiksim, kādas nedēļas garumā. Parādītos pārsteidzoši acīmredzami atklājumi priekš tādiem willfully oblivious fruktiem kā tu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-03-02 00:45 (saite)
Incanta doma. Analīzei tad vajadzētu salīdzināmos parametrus, kas tie varētu būt? Saturs - personisks, abstrakts, ikdienas? Kas vēl?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?