gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-01-21 15:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
muh social sciences is serious business


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2018-01-23 00:13 (saite)
Tu arī šitā saceptos, ja kaut kādā medijpratības kursā par pseidozinātniskas huiņas analīzi piedāvātu "sliktos" piemērus meklēt kaut kādā spokiem.lv vai calis.lv? Ja tavs iemīļotais infas avots ir izpelnījies shithole reputāciju, pie kam pamatoti, tad, oh well, iesaku meklēt tuvāko nēzdodziņu veikalu.

Varēja, protams, iekļaut galēji ļevos mēdijus "fake news" listē (un netēlo, ka arī tad tu gaustos par indoktrināciju; tevi te jau pazīst), tik vien kā šie ir aizņemti gaužoties par manspreading un general SJW jautājumiem, nevis piedāvā savu skatījumu uz reāliem notikumiem, līdz ar to, uzdevumā neizmantojami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-23 00:53 (saite)
Tu mēģini man pierādīt, ka augstākās izglītības iestādei nodarboties politisku propagandu ir okej? Vai, kas tieši jāsaprot ar šo tantrumu? Kurš te cepās lol.

Ja par medijpratību (tādi kursi tiešām ir? looool), tad nezinu, bet piemēram no vēstures stundām atceros avotu analīzi. Pedagogs iedod avotu un tu mēģini saprast par ko tur ir. Viss. Kopš kura laika tāda veida uzdevumi tiek ievadīti ar uzvedinošu mesidžu, "dzi, atrodi negantības šajā nekrietnajā tekstā"? Tavā piemērā ar pseidozinātnisku huiņu tiek iedoti vairāki avoti, likts analizēt un izdarīt secinājumus kuros to var detektēt un kāpēc. Dot pamatojumu. Viss. Tu it kā biji akadēmiski izglītos, ne?

"Varēja, protams, iekļaut galēji ļevos mēdijus "fake news" listē (un netēlo, ka arī tad tu gaustos par indoktrināciju;"

Jā, bez maz vai nebūtu par ko gausties, ja universitāte nenodarbotos ar indoktrināciju. Kas to būtu domājis. Kaut gan šajā gadījumā IR iekļauti galēji kreisie mediji* un tie tiek preventīvi iezīmēti kā "labie", pat nedebatējot šo uzstādījumu so that's that.

*pie nosacījuma, ka breitbārts ir galēji labais (kas tad ir hitlers, ja šie ir pašā galā?)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-01-23 02:22 (saite)
nule arī skolniekiem rīko lielus medijpratības kursis, taču pietiek izpildīt šo http://www.lsm.lv/raksts/arpus-etera/speles/lsm-tests-parbaudi-savu-medijpratibu.a262384/ lai saprastu, cik angažēta tā padarīšana ir.

breitbārtu saukt par galēji labo būtu traģikomiski, ņemot vērā, ka viņi ir vieni no visproizraēliskākajiem un pro-žīdiskākajiem medijiem tur ārā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-23 06:33 (saite)
Priekš amerikāņa nebūt pro-izraēliskam laikam ir kā neēst hamburgerus, tā kā tas nu tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kjiimikjis
2018-01-23 08:28 (saite)
Tikai to, ka švaks piemērs tam, lai gaustos par "zomg aģitpropaganda, āāā". No mušas uzpūsts zilonis laikā, kad eksistē nopietnākas problēmas par piemēru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-23 20:10 (saite)
Es saprotu, ka ir vēl nopietnākas problēmas šajā sfērā, tāpēc man tavs lolwhatever posts likās liekuļots. Zamjotano.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?