gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-01-13 10:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
:)
*labojums postam for meme magic*


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]extranjero
2018-01-13 11:10 (saite)
Interesanti, vai Indija un Ķīna arī ir iekļauta šajā sūdu bedru sarakstā? Jo par Indiju arī ir, ka tā ir viena liela sūdu bedre tiešā nozīmē – cilvēki pat pilsētās kakā uz ielām utt. Protams, tur ir arī ļoti daudz citas Indijas, bet tas nemaina būtību, ka lielākā daļa cilvēku tur ir šausmīgi nabadzīgi. Tai pašā laikā Indija attīstās, viņu ekonomika aug lieliem tempiem un katru gadu palīdz miljoniem cilvēkiem izkļūt no nabadzības. Viņiem ir cerība, tāpēc bēgļu plūsmas no Indijas nenāk.

Savukārt par Āfriku un arī lielu daļu Latīņamerikas pēdējie dati ir tādi, ka viņi tur stāv uz vietas vai pat regresē. Šo valstu līderi, tā vietā, lai satrauktos, ko par viņiem saka Tramps, varētu cīnīties ar korupciju paši savās valstīs un uzlabot dzīvi saviem pilsoņiem, nevis gaidīt no ANO vai ASV žēlastības dāvanas savu pilsoņu pabarošanai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-13 11:20 (saite)
Ģermokrātu vadītā Sanfrancisko arī ir sūdu bedre, jo tur ir izplatīts paradums dirst uz ielām. Ķipa tolerance pret visādiem vagrantiem, kas dzīvo uz ielām un tur pat izdarās. Slinkums meklēt rakstus, iegūglē. Apsmaidījos, kad par šito uzzināju.
Dabiski, ka Tramps nedomāja valstis, kuras ir nabadzīgas. Var būt nabadzīga populācija un vieta tā pat nebūt shithole. Tiek implicēts uz valstīm, kas cannot into civilization.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mansgan
2018-01-14 20:49 (saite)
Tu??? Par Indiju???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?