gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-01-02 23:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jautājums tiem, kas vēl paspējuši dabūt pastaigāt sovoka skolas uniformās. Vai jums arī obligāta dreskoda esamības šķita kā "bērnu publiska pazemošana un viņu personības traumēšana" (™krii)? Ignorējot režīmu kā tādu, pati tradīcija.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-01-02 23:46 (saite)
Ta pēc tevis sanāk, ka armijā arī nevajag uniformas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-01-02 23:52 (saite)
Vajag max ērtu, funkcionālu apģērbu, pavēro dažādu specvienību kareivju apģērbu. Max ērtu un funkcionālu, protams vienkāršāku, vajadzētu arī skolās un vispār lielākajā daļā dzīves. Es atrodu, ka cilvēki jau nav paši sev ienaidnieki un ja ir pieejams ērts funkcionāls apģērbs, tad viņi to iegādāsies, kaut kādi apģērba standarti ir vajadzīgi tikai tur, kur tiešām *vajadzīgi* tehnisku apsvērumu dēļ, kā maskēšanās un aizardzība kareivjiem, aizsardzība ķīmiķiem, sterilitāte mediķiem ūtētē. Ikdienā - vienkārši ērts, viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-01-03 00:02 (saite)
Dažādu vienību kareivju apģērbi ir ērtas un funkcionālas uniformas. Viņi nevar tā vienkārši izvēlēties vilkt kombīti ko paši nopirkuši.
Varbūt iebildums ir tieši pret ērtumu, nevis uniformitāti? Sovoka frakas un lupatas bija nefunkcionālas un kopumā sliktas kvalitātes?
Kā skaties uz populārāko argumentu par labu skolas formām - lai bērni nelielās ar savu vecāku maciņu un negorās kā modes parādē (tas pats ar visādiem ifoniem etc.), bet fokusējas uz saviem skolas pienākumiem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-01-03 01:13 (saite)
Jā tās padomju skolas formas bija neērtas, apģērbs parastais kudī ērtāks, beet nu meibī problēmu ``bērni sacenšas ar vecāku biezumu`` var atrisināt vnk aizliedzot tieši greznoties. [also tā kā teiksim vienas klases bērni čupojas arī ārpus skolas, tad tā lielīšanās un sacensība enīvej būs]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-01-03 02:48 (saite)
atkal kkas jāaizliedz, jākonstrolē, brr, baisi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-01-05 18:50 (saite)
teica visādas tur tikumības aizstāvis kurš regulāri lieto destruktīvo jēdzienu ``grēks``

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?