gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-12-29 22:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vispār būtu interesanti kādā veidā varētu radīt kaut kādu objektīvu reģistru ar "valīdiem" zinātniekiem un kā objektīvi atdalīt viņu teikto no viņu zinātnes, pat ja viņi paši sevis teikto eksplicīti invertē no savas zinātnes lauka.
Ciba un vispār aktīvi ļevoku lauki (jā, ciba pilnīgi noteikti ir Latvijs ļevoku lauks vismaz cik daudz dažādi "cepieni" liek par to manīt) aļa reddits ir labi aktīvi nodarbojas ar dažādu akadēmiķu diskreditēšanu uz viņu publisko izteikumu pamata. Okej, es to varu ņemt par pilnu, ja mēs runājam par Buiķi un torsionu laukiem vai citām ļoti eksotiskām hipotēzēm, bet man šķiet, ka šo pēdējā laikā cenšas aktīvi pielietot pat pret tīri neitrāliem personāžiem tikai tāpēc, ka viņi pie reizes arī mēdz vest jūtūba čanelu par sabiedriskām tēmām, kas taču tomēr, ir stipri saistītas ar viņu tiešu izpētes lauku un kur bieži tiek lietota informācija no atbilstošajiem izpētes laukiem. Analoģiski ar jau krietni labāk zināmo DžēPē.:)
Kā pateikt frauds, vai nē?

Nu, kurš uzņemsies būt par "pareizības" arbitru, M?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ze
2017-12-31 06:29 (saite)
tiešām interesanti, ka kreisie sjw dolbajobi nepaguruši piesauc, piemēram, "not all muslims" argumentu šādi norādot, ka islama kritikas pamatā (it kā) ir pavirši vispārinājumi, bet tai pat laikā paši būvē savus priekšstatus par realitāti, balstoties statistiski nenozīmīgā personīgās pieredzēs epizodē kā to nupat darīja melbiksis. pat ļoti cenšoties labvēlīgi interpretēt šādu domu gājienu, es tiešām nesaprotu, kā no viena drauga musulmaņa, kas deito ebrejieti, var nonākt pie secinājuma, ka islams kā ideoloģija nav antisemītisks. nez, vai viņš akceptētu spriedumu, ka nacisms kopumā ir ok, jo tieši viens mans paziņa nacists būtu gejs, kurš ziedo dzivnieku patversmei un draudzējas ar melnādainu ebreju. gaidīt izvērsumu no attiecīgā subjekta laikam nav vērts, jo melbikša stratēģija ir nākt klajā ar sloganveidīgu leftist huiņu un tad notīties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-12-31 16:52 (saite)
Tā ir universāla ļevoku taktika un faktiski nav šajā ziņā daudz mainījusies no švonderu un šarikovu laikiem 20gs. sākumā. Tagad vnk premisas citas. Ekonomikas vietā kultūra. Ļeņin umer, no ķelo jego živjot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tiesibsargs
2018-01-02 11:38 (saite)
nahui dzēs ārā šo doxxing komentu. nekavējoties bļaģ!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-01-02 12:34 (saite)
pierādi, ka doksings un pats, lūdzu, dzēsies ārā no cibas un interneta. stukačs-čekists citādāk to vien dara, kā bezgalīgi paplašina un uzpūš vārdu standartnozīmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tiesibsargs
2018-01-02 12:57 (saite)
atpisies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-01-02 17:25 (saite)
vispirms, lūdzu, beidz terorizēt cibu, latviešus un citus mieru mīlošos pilsoņus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mansgan
2018-01-02 18:14 (saite)
terorizēt???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?