gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-12-23 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kontekstā ar pēdējo [info]ctulhu ierakstu un vispār to ņemtni ap "netradicionālām" lietām, kas btw ir misnomers, jo ir daudz tradicionālākās, nekā kaut kāda iso standartu apstiprināta medicīna etc.

Te vispār varētu izvērst plašāku tēmu. Kā nākas, ka ļoti inteliģenti cilvēki nodarbojas ar it kā anti-inteliģentām lietām. Piemēram viens no maniem bijušajiem darba kolēģiem bija pamatīgs astroloģijas hobijists. Un viņam tiešām bija daudz ko stāstīt par tēmu, ieskaitot piemērus, kas strādāja praksē. Nebija kaut kāds avīžu horoskopists. Dabiski, ka tie cilvēki negāja uz Zinātnes Akadēmiju, lai pierādīt, ka ''re, lūk, mums šitas darbojas, davai stenografējat un protokolējat''. Ņemot vērā ņū-ateistu/materiālistu vispārējo tupumu un nespēju saskatīt kopainas - makes me think. Droši vien, ka cilvēku meklējumi neizbēgami ieklīst maldos, neatkarīgi no sliedes. Svarīgi būtu spēt izšķetināt kas no kura ceļa ir derīgs un radīt kaut kādu pereniālu skolāristiku par cilvēku un lietu dabu. Bet tam vajag.. ko?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-12-25 16:42 (saite)
Vīrišķi biežāk avarē,jo viņiem vairāk testosterona -> pārgalvīgi, nevis tāpēc, ka neprot noparkoties vai nejēdz ko nozīmē ceļazīme, kas savukārt raksturīgi jums, beibēm:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-12-25 17:13 (saite)
Apnicīgi paredzama atbilde.
Nē, nu protams, ka var taču staipīt priekšādiņu jēdzienu definīcijas līdz nelabumam, kamēr izdosies pāliecināt pašam sevi, ka loceklis palicis garāks personīgie aizspriedumi atbilst realitātei. Taču jebkurš domājošs cilvēks piekritīs, ka "nokļūšana avārijās" nebūs viena no pazīmēm, kas raksturo labas braukšanas prasmes, vienalga, vai tas ir pārgalvības, stulbuma vai nemākulības dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-12-26 02:15 (saite)
Vari staipīt davu klitoriņu cik gribi un mēģināt racionalizēt sieviešu tupumu, kas tām universāli piemīt jebkurā praktiskā rūpalā un censties pašai noticēt saviem meliem. Man patīk skatīties feministu izdarībās no malas. Tas ir tik aizkustinoši. Nav gan vairs tik aizkustinoši, kad pie manis atnāk beibe, kas nesaprot kā dators strādā, jo nav izsecinājusi, ka viņā nav iekšā cietais disks un tml. kāzusi, kas jūsu sugai ir visai raksturīgi.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-12-26 13:26 (saite)
/ kas nesaprot kā dators strādā, jo nav izsecinājusi, ka viņā nav iekšā cietais disks/

emmm, pardon, ko tu ar šit gribēji pateikt? Piezīmēšu ka datoros parasti ir iekšā HDD.

Also man ko pievest vīriešu tupuma piemērus? Ir nācies nodarboties ar mācīšanu un šī prakse rāda, ka tupums ir sadalīts vienmērīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-12-26 14:12 (saite)
Tupums jā, bet tupuma paveidi atšķirīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2017-12-26 14:13 (saite)
Ai, nu gnidrologam viss tupums skaidrojas šitā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?