gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-10-31 20:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man patīk kā ļevoki viens otru kanibalizē. Viņi taču neprot saliedēties, jo iet vaļā sacensība par to kurš progresīvāks, ateistiskāks, sociālismiskāks etc. Tie, kas atpaliek, tiek nereti kritizēti tik pat smagi, ja ne smagāk par right wing/konservatīviķiem, kas tomēr ir daudz maz prognozējami un tik ļoti frindž ekstrēmismā šobrīd neiet. Godspeed, sarkanpimpji.:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-11-03 19:57 (saite)
No šejienes publikas jau minēju dažas dāmas, kas visaktīvāk iesaistījās šajā apoloģētikā un, protams, diegabiksis, kas pat liek roku Eiropas piekakāšnas procesā, un protams viņa svīta aļa mansgan etc.
Arī plašāk kā Latvijā tā Eiropā velkomisms ir liberastu, nevis konservatīvo uģēls. Dabiski, ka ateisms ir viņu defoltā ticība. Visi tie twitteristi/feisbukisti, blogeri, jūtūberi un politiskie aktīvisti, antifas, kas visaktīvāk iesaistās kampaņās pret ''islamofobiju'' un diversitātēs slavināšanu, savā vairumā ir tik pat aktīvi Eiropas kristīgo tradīciju nolicēji un kulturālie relatīvisti. Islams viņiem patīk nevis kā reliģija, kurā potenciāli konvertēties, bet kā Eiropas un Kristietības ienaidnieks, tātad sabiedrotais.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-11-03 22:52 (saite)
OK, tad viņi ir kristietības pretinieki nevis ateisti.

[es te vnk par korektu jēdzienu nošķiršanu, tb nevar būt ateists kurš jūsmo par kādu reliģiju, vienalga kādas motivācijas dēļ. Nu tas ir tipa vegāns kuram garšo steiki, vispār viņš ir tipa vegāns, bet lopsī steikus. Var būt islamofīli - kristietības ienaidnieki, tas ir ok rasklads, bet ateisms tur nepričom]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?