gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-10-31 20:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man patīk kā ļevoki viens otru kanibalizē. Viņi taču neprot saliedēties, jo iet vaļā sacensība par to kurš progresīvāks, ateistiskāks, sociālismiskāks etc. Tie, kas atpaliek, tiek nereti kritizēti tik pat smagi, ja ne smagāk par right wing/konservatīviķiem, kas tomēr ir daudz maz prognozējami un tik ļoti frindž ekstrēmismā šobrīd neiet. Godspeed, sarkanpimpji.:)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2017-11-03 00:05 (saite)
Nu jebalaitungam es oponēju tajā ziņā, ka viņš paņem ultrakonservatīvu sistēmu, t.i. islāmu un izturas pretminākoši. So, tad jau tik pat pretīnākoši viņam jāizturas pret kukluksklanu piemēram, tas ir apmēram tik pat konservatīvs pasākums kā vidēji stingrs islāms, nu vai LV figūras tādas kā Rudzītis, Rībena, Stankevičs, Parādnieks, Iesalnieks, Dzintars. Es domāju ka nekļūdīšos, ja teikšu, ka minētās personas ir *mazāk* konservatīvas un *vairāk* humanismam piekrītošas nekā vidusmēra mulla.

Tas ir tas, par ko islāma apjūsmotāji neaizdomājas. Islāms ir tieši tas pats, kas pašu šo apjūsmotāju noliegtie uzskati, sk. minētās personas un tml. Tik vienkārši.

Nē un tas nav tā, ka es par islāmu būtu lasījis tikai ateistu materiālos, nē ir arī bazarēts ar viņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?