gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-10-31 06:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
diegabiksings
Sveskterorists aizgājis full retardō moudā (it kā bija doma, ka kur nu vēl) - vienas dienas laikā spontāns minets resnam muhameda pinpim (Latvijā vajagot vairāk mošeju; hei, varbūt minaretus ar kaucošiem muedziniem arī, m?) + antisemītisms = kādam nepatīk Soross -> par to jātiesā + sātanisma simbolikas propaganda. Domājams nav jāprecizē kuras etnoreliģiskās grupas šobrīd ir pasaulē pašas antisemītiskākās un kāda būs to rīcība attiecībā pret sātanismu un tā simbolikas aizstāvjiem. Jā, tās pašas, kuras diegabikši vēlas sev kaimiņos (tb., nevis sev, bet Tev).


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-11-04 10:31 (saite)
Tikai nevajag pārāk paļauties uz savu false equivalence spalvaino ideju, jo tad tik pat labi nacisma vai maoisma demonizēšana jau arī ir tikai konkurējošo reliģiju nomelnošanas kampaņa. Visas idejas nav vienādi labas vai sliktas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2017-11-04 11:56 (saite)
Demonizēšana vienmēr ir nomelnošanas kampaņa, pat tad kad tas subjekts jau tāpat ir melns. Vajag reālistisku skatījumu. Protams ka visas idejas nav vienādi labas vai sliktas bet tas labums vai sliktums ir mērāms šo ideju konsekvencēs. Uz krusta karu un džihādu fona sātanisms gan tagad gan vēsturē ir tikai nekaitīga izākstīšanās, pie tam bieži vien vispār kā komentārs vai parodija par meinstrīma reliģijām, ar melnajām mesām un antipāvestiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-11-04 14:51 (saite)
Kā jau minēju, tikai ja iet runa par ''sātanismsu'' (aļa laveja hipsteri), nevis sātanismu. Un krusta kari pamatā bija LABA lieta. Neviens jau neslavē bērnu krusta gājienu vai random zvērības, kas ir jebkura kara obligāta sastāvdaļa. Atsisties no saracēņiem un nostiprināt savas pozīcijas pret islama pasauli bija ''ļaunums'' tikai no SJW teletūbiju misguided viedokļa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2017-11-04 14:57 (saite)
Un es nepiekrītu tam ka ir kkāds lielais metafiziskais Sātanisms ar lielo burtu.

Un krusta kari pamatā bija nevis par kkā aizstāvēšanu uz vietas bet par "svētās zemes" (tagadējās Izraēlas, Palestīnas) atkarošanu no tiem pašiem saracēņiem. Viena lieta ir aizstāvēt Eiropu (kas šad un tad notika, pārsvarā gan visādās Rumānijās un citos karpatos, nevis krusta karu veidā), pavisam otra ir pisties pāri puspasaulei dedzināt, reipot un pilidžot, pa ceļam nopostot Konstantinopoli labu laiku pirms musulmaņi atnāca un nopostīja atliekas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2017-11-04 17:00 (saite)
Bez tam "atkarošanu" pēdiņās, jo nekāda Jeruzaleme eiropiešiem nekad nav piederējusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2017-11-04 19:26 (saite)
Nu boys will be boys. Pirms tam arābi darīja to pašu Eiropā. Katrā ziņā krusta kari nebija nekas tāds, par ko vajadzētu kaunēties vairāk, nekā par jebkuriem citiem kariem jebkuras citas civilizācijas izpildījumā kā to vēlas pašreizējie poļitruki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2017-11-04 23:27 (saite)
Varbūt. Mans "points" ir tikai tāds ka salīdzinot gan ar kristiešiem gan musulmaņiem, visu veidu sātanisti ir nekaitīgi troļļi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-11-05 00:21 (saite)
Jā, ja nesaprot kas ir sātanisms un reducē to uz garlaikotu nērdu fraternitāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?