gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-10-01 16:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cibas ateisti nevēlas atzīt, ka tieši viņi ir paši tolerantākie pret islama invāziju Eiropā. Ateistiem vispār ir problēmas ar daudz kā atzīšanu sevis sakrā. Šī prāta slimība laikam ir nesaraujami saistīta ar dažādām kognitīvām disonansēm. Līdzīgi kā feminisms. Saka vienu, domā par otru, reāli grib trešo.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2017-10-02 18:58 (saite)
Ignorance is bliss. ''Progresīvie'' ir ateisti, jo militants ateisms ir daļa no progresīvisma ideju komplekta. Vēlreiz atkārtoju, pielīšana islamam no to puses nav pateicoties reliģiskām jūtām vai pat izpratnei par to kas islams ir, bet instruments, lai aizbāzt mutes saviem oponentiem un virtuesignalizētu. Te arī lack of self awareness, neizpratne, ka muhamedāņi viņus pašus labprāt nomētās ar akmeņiem, līdz ko būs spēka pozīcijās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-10-02 19:11 (saite)
Nu bet tā signalizēšana tad ir garām, ja man kāds sevi pozicionē kā progresīvists un tad sāk jūsmot par islāmu - es šim saku ka viņš nehuja nav nekāds progresīvists un attiecīgi melo. Viss.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-10-02 19:21 (saite)
Viņi nejūsmo par islamu, taču naids pret savējo kultūru ir krietni lielāks, tāpēc redz islama invāziju kā kuskina maķ parādīšanu vietējiem ''ksenofobiem'', uz kuru fona signalizē savu morālu pārākumu. Tipisks piemērs diegabiskis. Nedomāju, ka viņš kaut ko saprot no reliģijas kā tādas, bet viņam ir svarīgi justies baltam un pūkainam tolerances bruņiniekam, aprāt ''nacistus'' un parādīt cik viņš pārāks par atpakaļrāpulīgajiem ksenofobiem. Useful idiots šajā vienādojumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-10-02 19:24 (saite)
Hmjā, tolerance ir labi kamēr tā ir sekulāra. Ja sekulārais humānisms kā tāds kļūst tikai par vienu no viedokļiem, kur citi ir tik pat pieņemami, tad, emmm mēs ātri varam atjēgties antiutopijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?