gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-09-16 21:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pievienojoties vispārējam trendingam, reku mana orientācija:

Tie jautājumi gan, kā vienmēr, diezgan idiotiski, kur bieži krindžīgas ir abas versijas. Īpaši ja iet runa par right wing opcijā. Tev beisiklī jābūt skinheda karikatūrai, lai tiktu labajā pusē un pie autoritārisma. Neviens normāls cilvēks mūsdienās neizvēlēsies tik daudz grotesku opciju, tieši tāpēc man liekas absurdi, ka kāds vispār runā par raitwing ekstrēmismu mūsdienās. Tas ir miris.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2017-09-16 22:51 (saite)
Uz kopējā interneta fufeļtestu fona, šis manuprāt nav tik smags gadījums. Piemēram, mani šis tests konsekventi un nepārprotami liek kreiso liberāļu lauciņā, kas pa lielam ar atbilst maniem uzskatiem.

Manuprāt tavi (vismaz Cibā paustie) uzskati par ekonomiku ne vienā vien jautājumā ir diezgan kreisi (uz ko savlaik norādīju, kad diskutējām par banku biznesa regulējumu) - droši vien dēļ tiem ar esi pie kreisajiem pieskaitīts. Kaut pie tāda rezultāta (izteikti tuvu centram) nav izslēgts, ka citu dienu pildot testu (uz kādiem jautājumiem atbildot kategoriskāk/mazāk kategoriski), tu ar tikpat minimāli, bet nokļūtu labējo liberāļu kategorijā. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-09-16 23:01 (saite)
Nē nu nedrīkst tomēr putrot ar manu vai jebkura cita cilvēka attiecīgajā dienā pielietoto izteiksmes formu - epitetus, intonāciju, agresivitāti vai laid-back attieksmi. Testā es tomēr centos godīgi atbildēt kur esmu strong un kur vienkārši agree. Tas, ka mēdzu šitpostot un troļļot ar mazliet ekstrēmākām versijām ponta pēc imo visiem puslīdz self-aware cilvēkie, tajā skaitā tev, vajadzētu jau sen noprast. Ceru, ka tas pats attiecas uz dažu labu cibeļu ekstrēmi kreiso retoriku (maz ticams).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-09-16 23:07 (saite)
Nu bet vai atkārtoti pildot vienu un to pašu testu (ar daudziem jautājumiem) tev ir bijis, ka iegūsti 100% identisku rezultātu (tb atkārtoti atbildot identiski uz jebkuru jautājumu)?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2017-09-16 23:12 (saite)
My point is - šādus apjomīgus testus (kur pie katra jautājuma ir dažādas piekrišanas/nepiekrišanas gradācijas) atkārtoti aizpildīt identiski ir maz ticami. Tādēļ vismaz nelielas rezultātu atšķirības šādu testu atkārtotā pildīšanā nav nekas īpašs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2017-09-16 23:14 (saite)
Nekad neesmu veicis tādu ekspermimentu. Man tie testi, godīgi sakot, do lampočki + nogurdinošs, ilgs darbs, kas neattaisno patērēto laiku. Līdz ar to reti veicu atkārtotus eksperimentus.
Ēnivej, domāju, ka cilvēka politisko pārliecību var daudz labāk saprast ar viņu vien bik parunājot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-09-16 23:16 (saite)
Ā nu jā, par gradāciju taisnība. Laikam speciāli spiež uz 'tā brīža emocijām' ;). Man ar vienbrīd girbās skūpstīt daiļavas kājas, citā - vilkt daiļavu aiz matiem uz ķēķi.:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?