gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-08-16 00:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Get this! Tramps nosoda right-wing ekstrēmismu. Obama un demokrāti vispār NEKAD nav nosodījuši left-wing ekstrēmismu, kurš ir kudi agresīvāks un, skatoties pēc augļiem, daudz negatīvākām sekām. Diegabikšiem tiek dots handikaps, vismaz ASV un Rietumeiropā. Neļausim nekam tādam kļūt par normu mūsu krajos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2017-08-18 13:17 (saite)
Es necentīšos atspēkot šos tavus apgalvojumus, nav interesanti un ir neauglīgi. Es pat nepūlēšos pieprasīt, lai tu pats tos nopietni pamato. Es tikai norādīšu uz kārtējo piemēru, kur tu demonstrē nespēju risināt diskusiju par tēmu: runa joprojām ir par ASV, tu uzraksti, ka "ir otrādi" (respektīvi, turpinājumā būtu gaidāms pamatojums, ka ASV far-right demonstranti cepās par reālām problēmām) un tālāk sāc vāvuļot par Eiropu. Eh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-08-18 14:04 (saite)
Es nezinu par kuru far-right demonstrāciju iet runa (Šarlotsvila?), bet pieļauju, ka protams, starp labējiem ir hothedi, kuri tieši tā pat kā antifa vai BLM mežoņi ir tajā tikai for carnage. Taču tavs bulšits par to kā kreisie ekstrēmisti cīnās par kaut ko pamatotu un reālu ir vai nu ekstrēmas ignorances vai ideoloģiska ekstrēmisma pazīme. Nē, šie cilvēki ir bandīti un teroristi, analogi kā bija skinhedi. Nekas vairāk.

Ko tieši man jāpamato tev noteikti pašai nav skaidrs. Es minēju tikai faktus, kas ir zināmi, dokumentēti un viegli pieejami saprotamā formā pat visblondāko smadzeņu īpašniekiem. Bet ja nu tomēr navbviji par ko tādu dzirdējusi, enjoy: https://en.wikipedia.org/wiki/Affirmative_action

Tieši tā pat ir viegli pieejamas ziņas par ES vēlmi forsēt Polijā u.c. valstīs miljoniem migrantu ''or else''. Tas viss ir ziņās. Man nekas nav jāpierāda, tie ir sausi fakti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?